[92-96]Colt CA0 - [ALL] SZYBERDACH
Anonymous - 12-12-2005, 10:31 Temat postu: [ALL] SZYBERDACH WITAM Mam colta CA0 gti z szyberkiem.....jak go kupilem miel wstawiony nowy silnik od szyberdachu,ale nie podlaczony,bo koles nie wiedzial jak to zrobic zeby go wyregulowac.... mowil cos o resecie ustawien,ale w serwisie mi powiedzieli ze nie resetuje sie nic tylko ustawia mechanicznie.... Wiec razem kumplem podjelismy probe ustawiania.
Problem polega na tym ze,cos tam nie pasuje.....aktualnie szukam innego starownika,bo wedlug mojego kolesia to tam tkwi problem,gdyz silnik chodzi jak trzeba tylko ze np. wciskajac otworz-otwiera sie a potem guzikiem zamknij sie juz nie zamyka tylko guzikiem zamknij,ale tym od uchylenia. Ogolnie wrazenie jest takie jakby byly pomieszane fazy otwierania i zamykania..... Moze ktos ma jakis schemat ustawiania tego czy cos,bo juz sam nie wiem czy problem to sterownik czy moze cos zle robimy???? Z gory dzieki:)
tomusn - 12-12-2005, 11:22
mamy tak samo w Runnerze, po wypadku się spieprzyło, żeby zamkn±ć to trzeba na trzy razy, różne przyciski dusić... jak to naprawić: nie wiem... może zdj±ć lampkę i pokręcić kluczem imbusowym - manualnie i dopasować pozycję jako¶...
Anonymous - 12-12-2005, 13:01
no wlasnie te manualne krecenie jest do niczego..... naprawde probowalem ustawiac to na 1000 roznych sposobow....w roznych pozycjach,ale zawsze cos nie tak jest i zle dziala....:(
|
|
|