Lancer Ogólne - Macie kolejnego Mitsumaniaka
Anonymous - 25-05-2007, 14:25 Temat postu: Macie kolejnego Mitsumaniaka Cześć, witam wszystkich.
Przed chwilą dołączyłem do zacnego grona Mitsumaniaków zatem dobre wychowanie nakazuje przywitać się i przedstawić. Mam na imię Grzegorz i mieszkam w Szczecinie. Mimo, iż obdbieram mojego Lancerka ok. lipca już teraz postanowiłem się zapisać na forum. Mam nadzieję że to nie zbrodnia
Myślę, że w przyszłości będzie dużo okazji do wymiany zdań na forum.
Tymczasem pozdrawiam serdecznie.
Anonymous - 25-05-2007, 22:07
Seventy7 witam Cię serdecznie. Ja też jestem stosunkowo "młodym" Mitsumaniakiem, a raczej Mitsumaniaczką Na pewno poznasz tu wiele życzliwych ludzi, którzy Ci pomogą, kiedy czegoś będziesz potrzebował. Czuj się jak w domu, pozdrawiam Molcia
Anonymous - 25-05-2007, 23:44
Czesc Seventy7 witamy Cie w naszych skromnych progach
Anonymous - 25-05-2007, 23:48
Wielkie dzieki Molciu - już czuję się jak w domu.
Muszę przyznać, że mogę się już doczekać jak będę śmigał moim Miśkiem. No coż na razie pozostaje mi cierpliwie czekać do lipca na odbiór auta. Póki co pozostaje mi wspomnienie z jazd testowych. Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam.
BUBU - 25-05-2007, 23:57
No to na zlot w sierpniu zdążysz
Rezerwuj miejscówkę
Pozdrav
Anonymous - 26-05-2007, 00:32
Właśnie czytam o zlocie....hmm wyglada to ciekawie. Szczerze to jeszcze nie byłem na takim zlocie. Jak czas pozwoli to zjawię się moją lśniącą "Perełką". Dobrze się składa bo mam kuzyna z Łodzkiego, który w marcu odebrał Lancerka. Jak będzie w Polsce to myślę, że go namówię... będzie nas dwóch zielonych Mitsumaniaków
BUBU - 26-05-2007, 00:47
Seventy 7 jak chcesz się przysposobić , to z tego co się orientuję to szykuje się szybki spot w Szczecinie (czytaj forum regionalne Zachodniopomorskie),poznasz ekipę i już będziesz wiedział jak co poniektóre mordeczki wyglądają reszta w sierpniu
Pozdrav
Anonymous - 26-05-2007, 20:35
Zaraz przestudiuję regionalne forum. Muszę poznać tą mocną ekipę ze Szczecina i okolic
romek555 - 26-05-2007, 23:26
jak coś po drodze na południe, to witam z lubuskiego,
nigdy nie zastanawiaj się czy o coś pytać - jak nie spytasz to nie będziesz wiedział, nawet czy wypadało zapytać
witam w klubie nieśmiertelnych samochodów
Anonymous - 27-05-2007, 21:36
Pozdrawiam Romka555 i dziekuję za propozycję. Jeżeli miałbyś jakieś kłopoty w Szczecinie, też wal jak w dym. Poza tym zawsze jak jadę na południe lecę przez Gorzów. Mam tam nawet dobrego kolegę, który do niedawna pracował w tamtejszym salonie Mitsubishi (min. to on zaszczepił mi bakcyla do naszej ulubionej marki). Niestety już nie sprzedaje Mitsu - awansowali go do Hondy ) To właśnie on sprzedal mojemu kuzynowi z Łódzkiego przepięknego Lancera Intense w kombi.
|
|
|