To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Witam

Anonymous - 12-12-2005, 17:30
Temat postu: Witam
witam wszystich mitsumaniakuw,

jestem tutaj nowy i sie ciesze na wasze towazystwo :)

Mój Galant

http://www.mitsubishis-extrem.de/ => Bildergalerie => Galant => silverarrow

Pozdrawiam
Mariusz

Rafal_Szczecin - 12-12-2005, 18:30

co mi sie nie podoba :

za male zdjecia , tylnie swiatla (a'la lexus) :? ja bym sobie takich nigdy nie wstawil do takiej gabloty

Jackie - 12-12-2005, 22:34

Rafal_Szczecin napisał/a:
co mi sie nie podoba :

Taaa..nie ma to jak ciepło przywitać nowego kolegę....Yogi baboo - bravo Rafi.

silverarrow, Witam na forum, mam nadzieję, że znajdziesz tu dla siebie miejsce i poświęcony nam czas nie będzie stracony.

pozdrawiam

P.S. Jakby ci się ten mały powyżej naprzykrzał - daj znać - przerobimy mu Lancernika na Punto ;) ;)

Rafal_Szczecin - 13-12-2005, 07:33

lancernika to Ty zostaw w spokoju
, ale faktycznie zem gape zrobil :P przepraszam :)

oczywiscie witamy serdecznie na forum .
napisz moze jak sie tutaj znalazles, jak odnalazles forum i opisz troszke autko :)

pozdrawiam

rafi :)

Krzyzak - 13-12-2005, 08:45

Witamy.
Ale fakt - faktem. Ja też obejrzałem kilka ze zdjęć aut umieszczonych na zapodanej stronie i niektóre są okropne. Przeglądałem kilka Galantów i zastanawiam się, po co ktoś tak spieprzył tak ładne auto. Jest np. Galant z brewkami czy badlookiem - przecież to go oszpeca. Ale największa kicha to Galant z zaspawaną rejestracją z tyłu, przyciemnione lampy itd. - wygląda jak Calibra, czyli wstrętnie. Powinniście to dać jako przykład, jak można ładne auto zepsuć. WT i tyle...

roch_27 - 13-12-2005, 09:32

Witamy :D

Również uważam, że takie auto można jedynie poddać delikatnym upiększeniom, a nie robienie choinki :?
Jedynie co można porobić to coś z Hi-Fi, felgi alu, bi-xenon, tuning silnika :twisted:
Osobiście nie przepadam za takimi rozwiązaniami w tak pięknym aucie jakim jest Galant.

Pozdrawiam

Anonymous - 13-12-2005, 19:09

znalazlem sie tu bo szukalem klubu w polsce i tak internecie sie bawilem.

co do auta to tu sa inne fotki:

pozdrawiam

mariusz

Anonymous - 13-12-2005, 19:15

wrzuc jakies wieksze!! :)
Jackie - 13-12-2005, 19:20

Hmm..mnie się podoba. Choć w Polsce to byś nie pojeździł;) Wymiana spoilerów po 100km;)
Pozdrawiam

Anonymous - 13-12-2005, 19:32

niestety :( ale to sa wszystkie originalne czesci tylko troche przerobione takze nawet jak zachaczysz to sporo wytrzyma :)

Planuje wypad do polski to jakos bedzie musial wytrzymac ............!

Firebee - 13-12-2005, 19:54

witaj silverarrow!! i szczerze mi tez sie podoba! nie nachalnie, w miare delikatnie, no moze bad looki bym skasowal... ogolnie extra!:)
pozdo

josie - 13-12-2005, 20:45

Mi się podoba, ściągnąłbym tylko właśnie badlooka bo zasłania piękne galantowskie rekinie reflektory...
Rafal_Szczecin - 13-12-2005, 20:47

przyciemnic przednie szyby (lekko i jak jeszcze nie sa przyciemnione) i zalozyc normalne tylnie swiatla, oraz przerobic na kombiaka ;) i bedzie cudo :D
kochajj - 13-12-2005, 21:54

witamy w klubie... autko sliczne
Anonymous - 13-12-2005, 22:21

Lamp tylnych nie widzialem, ale ogolnie mi sie podoba twoj galant, kolorek fajny:) szkoda ze nie masz z przodu swiatel przeciwmgielnych soczewkowych albo tych dalekosieznych czy jakos tak, tez niezly efekt daje.Po polskich drogach nie pojezdzisz za bardzo, mam podobny spojler u siebie, i troche obnizone auto, jezdzic sie w miare da, ale jest problem gdy sa dziury bo trzeba czesto hamowac do prawie zera i spokojnie przejechac. Inna sprawa jak chcesz parkowac na parkingu gdzie sa krawezniki, czesto sie spotykam z tym ze sa za wysokie i wtedy troszke dupa wystaje poza linie parkingowa:D juz mam zderzak do klejenia bo zajechalem za blisko krawedzi kraweznika, ale to drobne sprawy. Ogolnie te zderzaki sa swietne:D wytrzymale pod wieloma wzgledami, ile to razy myslalem ze zderzak po najechaniu na dziure mi odpadl a on sie nadal bardzo dobrze trzyma, tak samo tyl, kiedys przywalilem w lawke bo nie zauwazylem jej, lawka totalnie skasowana (rozpadla sie na czesci) a na zderzaku rysa na pol centymetra:D Zapomnial bym o czyms, w polsce sa niezle koleiny, z twoimi kapciami to jak bedziesz jechal wystarczy ze puscisz kierownice a auto samo bedzie jechac:D