To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Do Krzyżaka !

p0gr0m - 15-12-2005, 12:53
Temat postu: Do Krzyżaka !
Dlaczego zaniedbałeś swoją fajną stronkę :P od roku nic tam nie napisałeś , może czas najwyższy odświerzyć jak że przydatny dział dla czytelników takich jak ja :-) [ dane regulacyjno naprawcze ] :P . pozdro
Anonymous - 15-12-2005, 13:28

Krzyzak pracuje... zreszta wszystko co tam jest jest tez na forum MKP (chwilowo niesprawnym) kwestia tylko ladnego wyszukiwania.

pozdr

Krzyzak - 15-12-2005, 13:49

Bo:
1. wyczerpałem limit, jaki daje mi WP - mianowicie z 3 MB pozostało mi niecałe 200 kB, więc raczej nic nie zmieszczę
2. auto się nie psuje, więc nie ma okazji do robienia zdjęć
3. jak już coś robię, to z reguły sam lub też przy pomocy Daniela Michalaka i mocno się brudzę, więc wyciągnięcie aparatu jest dla tego ostatniego niebezpieczne
4. jak Adams zauważył - pracuję i mam niewiele czasu, by coś spłodzić - zacząłem pisać o rozrządzie, ale samych fotek mi się na 1.5 MB nazbierało - nie upchnę ich na 200 kB - i tak musiałem zrezygnować z jakości i wymiarów fotek, które już tam są - niedługo będą nieczytelne.

Być może uda mi się ten rozrząd dokończyć, ale mam mnóstwo innych spraw na głowie - sam zauważyłem, że coraz mniej się na obu forach udzielam i moje odpowiedzi są bardziej lakoniczne niż kiedyś.

Anonymous - 15-12-2005, 13:55

moze na serwerze mitsumaniakow chlopaki udostepnia troche miejsca a na wp, zeby zachowac
stary, dobrze znany adres stronki zostawi sie tylko przekierowanie??
:mrgreen:

TNT - 15-12-2005, 14:05

Ja jestem za czasami potrzeba poczytac pomyslec cos zrobic a widze dosc czeste odeslania do strony darka. Proponuje zrzutke na sFirka aby powiekszyl nam baze danych o naszych kochanych miskach bo wiem ze miejsce kosztuje a przydalo by sie na takie sprawy. Niech kazdy oceni na ile jest dla niego warty dostep do tego i dzialamy. Ja zglaszam sie pierwszy i zasilam miejsce na serwerze.
Hubeeert - 15-12-2005, 14:14

Wrzucaj na Forum.
Krzyzak - 15-12-2005, 15:26

Hubeeert napisał/a:
Wrzucaj na Forum.

To do mnie?

Hubeeert - 15-12-2005, 15:27

Tak
arekp - 15-12-2005, 17:53

Krzyzak napisał/a:
1. wyczerpałem limit, jaki daje mi WP - mianowicie z 3 MB pozostało mi niecałe 200 kB, więc raczej nic nie zmieszczę
4. jak Adams zauważył - pracuję i mam niewiele czasu, by coś spłodzić - zacząłem pisać o rozrządzie, ale samych fotek mi się na 1.5 MB nazbierało - nie upchnę ich na 200 kB - i tak musiałem zrezygnować z jakości i wymiarów fotek, które już tam są - niedługo będą nieczytelne.

Tak sie akurat fajnie sklada, ze pracuje w najwiekszej firmie hostingowej w Polsce. Jesli chcesz to moge Ci nieodplatnie udostepnic kawalek miejsca na swoim koncie :-) Numerek GG znajdziesz w profilu.

Firebee - 15-12-2005, 19:40

Oczywiście my też możemy dla Ciebie wydzielić odpowiednią ilość mejsca na mitsumaniakowym serwerku.. Daj tylko znać ile potrzebujesz!
POzdro
Firek

Bartek - 15-12-2005, 20:00

A dobe tez potraficie tak wydluzyc ;) ??? Mam materialy na co najmniej 4 nowe manuale:
- Swap 4g63 SOHC=> DOHC co i jak
- Rozrzad 2.4 GDi
- Rozrzad 4G63 DOHC
- Glowica 4g63 SOHC
- Regeneracja pompy hamulcowej na przykladzie Toytoy ;) Camry

tylko nie mam kiedy ich opracowac.....

Hmmm nawet 5 sie uzbieralo

Firebee - 15-12-2005, 20:21

Dobrze Bartusiu. Postaramy się przedłużyć najblizższą dobę dla CIebie o jakieś 15min. Mam nadzieje ze styknie:)
Pozdro

arekp - 15-12-2005, 20:49

Firebee napisał/a:
Dobrze Bartusiu. Postaramy się przedłużyć najblizższą dobę dla CIebie o jakieś 15min. Mam nadzieje ze styknie:)
Pozdro

Firek ... nie rozpedzaj sie tak z tym wydluzaniem bo za chwile ktos poprosi o 15cm wiecej ;)

Krzyzak - 16-12-2005, 08:25

No to mi się wymówki skończyły. Oficjalnie chciałem Arkowi podziękować, bo wydzielił mi wczoraj kawałek swojego miejsca na serwerze. Teraz to jedynie brakiem czasu mogę się tłumaczyć. Firuś - mi też dobę poszerz, ale o jakieś 3 godziny.
josie - 16-12-2005, 08:44

Krzyzak napisał/a:
Firuś - mi też dobę poszerz, ale o jakieś 3 godziny

To ja też BAAARDZO proszę, jak nie da rady 3h to chociaż 2... :wink:
Sorry za OT...