To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - Kompletny CAPS (katalog częsci) w wersji online

lukasz12 - 09-06-2007, 01:16
Temat postu: Kompletny CAPS (katalog częsci) w wersji online
Przez przypadek natknąłem się na

http://www.m-klub.ru/_pages/mitsubishi/index.php

(bez obaw, tylko pierwsza strona jest w języku rosyjskim, jak dla większości z nas trzeba wybrac ЕВРОПА ;-) )

Jeśli ktoś potrzebuje poszukać numerów częsci to chyba nie ma szybszej i wygodniejszej opcji zwłaszcza że to chyba kompletny CAPS. Mam nadzieję że stronka się przyda wszystkim Mitsumaniakom

Hubeeert - 09-06-2007, 01:34

Cytat:
Kompletny CAPS
z C6x jest tylko C62A
Coltow wcale nie ma.

Ale zawsze to krok w przod - dziekuje.

lukasz12 - 09-06-2007, 01:43

Hubeeert napisał/a:
Cytat:
Kompletny CAPS
z C6x jest tylko C62A
Coltow wcale nie ma.

Hmm, nie znam sie na Coltach :-) Diamante i Sigmy są we wszystkich wersjach ;)

Anonymous - 09-06-2007, 10:51

lukasz12 napisał/a:
Hubeeert napisał/a:
Cytat:
Kompletny CAPS
z C6x jest tylko C62A
Coltow wcale nie ma.

Hmm, nie znam sie na Coltach :-) Diamante i Sigmy są we wszystkich wersjach ;)

Taaak i to jest piękne :D

saphire - 09-06-2007, 12:57

Z Carismą tez nieźle - nawet moja automatyczna skrzynia jest rozrysowana :-)
zbyszek05 - 09-06-2007, 17:35

wielkie dzieki ...zerknąłem pobieżnie bo spiesze się do pracy, ale po wpisaniu vin wyskoczyły podzespoły sigmy a to juz mnie ucieszyło.
hajmanek - 24-03-2010, 18:42
Temat postu: Re: Kompletny CAPS (katalog częsci) w wersji online
lukasz12 napisał/a:
Przez przypadek natknąłem się na

http://www.m-klub.ru/_pages/mitsubishi/index.php

(bez obaw, tylko pierwsza strona jest w języku rosyjskim, jak dla większości z nas trzeba wybrac ЕВРОПА ;-) )

Jeśli ktoś potrzebuje poszukać numerów częsci to chyba nie ma szybszej i wygodniejszej opcji zwłaszcza że to chyba kompletny CAPS. Mam nadzieję że stronka się przyda wszystkim Mitsumaniakom

Super stronka, super dzieki

Anonymous - 26-03-2010, 06:49

fiu fiu stronka mega przydatna :mrgreen:
Zajc3w - 11-04-2010, 12:23

Mojej sigmy nie znaju :( :/

Albo '95 to za młody dla nich albo mój VIN jest coś nie teges bo CAPS ściągany z downloadu też krzyczał, że VIN nieznany/błędny :evil:

jeszcze ja mogę być ograniczony ;) mój VIN 6MMYS1P45ST...... (6 oststnich to kolejny numer z rocznika więc cokolwiek będzie pasowało.

j13mk - 11-04-2010, 15:12

Zajc3w, gdzieś Ty kupił to auto :) Sprawdzałem też na japancars.ru i http://nag.az495.ru - wynik: nieznany kod VIN. Może w dow. rejestracyjnym masz błędnie wklepany... różne rzeczy już widziałem w tych dokumentach ;)
lukasz12 - 11-04-2010, 15:18

Z doświadczenia wiem że VIN od kombi nie wchodzi do europejskiego CAPSa - czemu nie wiem. Wchodzi do amerykańskiego który znowu wyświetla że nieznana wersja samochodu (taka której nie było w stanach - co oczywiste ponieważ tam jest tylko klasyfikacja na stany). Dziwne ale tak jest...
Anonymous - 11-04-2010, 23:34

Zajc3w, napisz na pw cały VIN, spobuje Ci pomóc
Zajc3w - 12-04-2010, 17:05

nigdzie tego VIN nie rozpoznaje jako prawidłowy - raz wychodzi ze to maxima innym razem że mirage :rolleyes: .Ni pytajcie o linki gdzie tak powychodziło, rok temu sprawdzałem tuz po zakupie.

W dowodzi to samo samo co na aucie więc.... ten typ tak ma?

Hubeeert - 12-04-2010, 19:33

lukasz12 napisał/a:
Z doświadczenia wiem że VIN od kombi nie wchodzi do europejskiego CAPSa - czemu nie wiem
kombi było produkowane w Australii? Tak mi sie cos kojarzy...
Anonymous - 12-04-2010, 20:08

Zajc3w, jeśli chodzi o Twoje auto to na 100% jest z 95 roku (mówi o tym literka "S" z pozycji dziesiątej numeru VIN 6MMYS1P45 S T..... ), wyprodukowana w Australii (jak wszystkie kombi) w fabryce w Tonsley Park i to tyle, co udało mi się zidentyfiokować....VIN decoder, który to rozkodował pokazał dość ciekawe rzeczy, tj. ze masz silnik 1,8 :) , rzędowy, na wtrysku ... ciekawe, prawda :) ?? .... No cóż, tyle, na ile miałem mozliwości to rozkodowałem