To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

L200 Ogólne - L200 - najlepsze dla świeżo upieczonych kierowców?

Anonymous - 12-06-2007, 20:11
Temat postu: L200 - najlepsze dla świeżo upieczonych kierowców?
http://www.pudelek.pl/art...y_samotna_doda/

Pozdro!

miczon - 12-06-2007, 20:24

No żesz .......
Już nie kocham tego auta :cry: :cry: :cry:
Nie dość, że się zdenerwowałem, po obejżeniu dzisiaj po południu na TVN Turbo "zakupu Kontrolowanego", gdzie wybierali między nowymi pick-upami (Hillux, L200, SangYoung, Navarra). I okazało śię, że subiektywnym zdaniem prowadzącego i kupującego "elka" była lepsz tylko od koreańczyka, a przegrała z Hilluxem i Navarą, to teraz jeszcze to :!: :!: :!: :!:
Dobrze, że mam starszy model :D :D :D :D
To przynajmniej dzieciaki nie będą na ulicy pokazywać:
"O!!! Zobacz!!! Jedzie takie auto jak ma DODA!!!" :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Gene - 13-06-2007, 14:37

leeeee :D :D :D :D :D
Anonymous - 13-06-2007, 22:06

Super... ja sie ciesze , przybedzie nam kolejny ... kolejna Czlonkini? i bedziemy mogli razem porozmawiac o skrzypiacych resorach :) ...
Gene - 14-06-2007, 07:54

moze na zlot przyjedzie :mrgreen:
Anonymous - 14-06-2007, 21:15

"Nie dość, że się zdenerwowałem, po obejżeniu dzisiaj po południu na TVN Turbo "zakupu Kontrolowanego"

Ten kupujący bardziej mi pasował do rafika albo CRV,,, a prowadzący zupełnie nie przygotowany,, niebardzo wiedział jak dyferek spiąć, widziałeś jak się szarpał z wajchą hehe., navara największa w środku jezu,,,,, niech pojeździ na tylnym siedzieniu. tendencyjny program.

Rafal_Szczecin - 14-06-2007, 21:27

hehe co do "zakupu" to widac bylo, ze kupujacy nie ma zbyt wielkiego pojecia o samochodach , jezeli dla niego plusem byla popielniczka :badgrin: czy tez za duzy minus uznal zabudowe L200 ( ktorej nota bene by nie dostal w tej cenie :D )

co do L200 i Dody ,to albo ja nie umiem czytac, albo poprostu nie ma tam napisanego , ze to L200 jest Dody ( jak ona sama mowi, cabrio stoi w garazu i czeka az ona sama bedzie miec prawko, a z tego co mi wiadomo, to L'tek cabrioletem nie jest ;) ) mozliwe, ze to np. samochod jej menadzera ( brata :) ) i ma poprostu wlepe w postaci adresu www swojej siostry

Marcin-Krak - 16-06-2007, 13:31

Rafal_Szczecin napisał/a:
co do L200 i Dody ,to albo ja nie umiem czytac, albo poprostu nie ma tam napisanego , ze to L200 jest Dody ( jak ona sama mowi, cabrio stoi w garazu i czeka az ona sama bedzie miec prawko

A może dla niej pick-up to cabrio ?? W końcu blondynka :twisted: :mrgreen:

Rafal_Szczecin - 16-06-2007, 13:33

Marcin-Krak napisał/a:
W końcu blondynka

i to bez prawka :twisted:

saphire - 16-06-2007, 16:27

Ano bez bo już raz ją ulali za zajechanie drogi.
Gene - 17-06-2007, 14:30

co wy zdala juz
:D