To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - 2 wiadomości - pilna i bardziej pilna :)

Anonymous - 13-06-2007, 20:37
Temat postu: 2 wiadomości - pilna i bardziej pilna :)
1. Nie wiem czy wiecie, ale jeśli nie wiecie to w serwisach mitsu mają promocję na sprawdzenie 15 najważniejszych punktów naszych samochodów (cena takiego zabiegu to 50zł do wyczerpania zapasów :) ). Więcej informacji na stronach producenta.

2. A teraz o czymś co jest pilne dla mnie. Za 1,5 tygodnia jadę wozem na ślub ale mam spory problem z jego wyglądem. Mianowicie nad głową pasażera na dachu przebiega listwa do której mocowane są nogi z bagażnika. Powinny być tam również 2 zaślepki (maskownice) które zakrywają mocowania tego bagażnika. Niestety zostały mi skradzione dziś.
Zdobycie wcześniej 4 maskownic to była zgroza a teraz nawet nie chce mi się o tym myśleć z powodu braku czasu. Fakt faktem że auto bez nich wygląda nieciekawie a ślub się zbliża. Czy ktoś z Was ma może niepotrzebne takowe rzeczy? (mam nadzieję że to nie jest pytanie retoryczne)
Dzwoniłem do serwisu mitsu i cena jaką rzucono powaliła mnie na kolana. Obdzwaniałem również sprzedających części z allegro i otomoto - ceny które mi proponowali były podobne do tych z serwisu.

POMOCY!!

Anonymous - 13-06-2007, 20:44

Co do pierwszej to się trochę spóźniłeś było ju na http://www.mitsubishi-gra...%B1d+mitsubishi
Anonymous - 13-06-2007, 20:51

UPS faktycznie, przepraszam za zaśmiecanie :)
Chooper - 13-06-2007, 21:32

Dylson ma w angliku na pewno, jego zapytaj ;)
Anonymous - 13-06-2007, 22:09

Chcesz cala listwe dachowa, czy tylko te maskownice?
Anonymous - 14-06-2007, 16:59

napisałem na GG :) tylko maskownice które znajdują się nad głową pasażera czyli po lewej stronie samochodu stojąc naprzeciw.

Choć to anglik i może mocowania tych listew też ma bo innej stronie :) hehe nie no taki żarcik ;)