Nasze Miśki - Moj Lanserocik Ocencie go prosze
Anonymous - 14-06-2007, 13:00 Temat postu: Moj Lanserocik Ocencie go prosze Witam !!! Oto moj Lancerek jaki odziedziczylem od rodzicow. Skromny jest poniewaz to 1,5 Glx 12v rok produkcji 1990 !!! ale po drobnych przerobkach. Nie posiadal spoilera lusterek pod kolor i progów - troszke go odmlodzilem!!!
Chcialbym wysluchac waszych opini na temat mojego Lanserota. Pooglodajcie fotki i ocencie.
Pozdrawiam Waco!!!
aha jak na stronie mitsumaniaki zarejestrowac sie w Galleri bo rejestrowalem sie 2 razy i wsyztko okej imal przychodzi i aktywoje konto i pozniej je wpisuje z haslem i wyskakuje ze niema takiego uzytkownika !!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
oto jak wygladal przedtem
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
a jak wyglada teraz
I
II
III
IV Biale tarcze z logo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
POZDRAWIAM ŻYCZE MIŁEGO DNIA !!! Waco
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anonymous - 14-06-2007, 13:54
ładny ale moze cos wiecej napisz o nim
Anonymous - 15-06-2007, 02:22
Romek64 !!! Prosze cie bardzo o to moja historia
mlun - 15-06-2007, 15:23
Hymm fajny:P Tylko ja bym się tych błyszczących kołpaków pozbył:P
Robson86 - 15-06-2007, 16:14
Bardzo fajny,zadbany i ladny egzemplarz
ale ... mlun napisał/a: | Tylko ja bym się tych błyszczących kołpaków pozbył |
tez bym te kolpaki zmienil
pozdroo
Hugo - 15-06-2007, 17:50
Robson86 napisał/a: | Bardzo fajny,zadbany i ladny egzemplarz | Zgadzam się. Bardzo przyjemny Lancerek w dobrym stanie.
Anonymous - 16-06-2007, 12:07
Panowie narazie mnie niestac na dobre alu ale jak narazie ładnie sie prezentuje w tych kolpachkach moim zdaniem ale kazdy ma wlasne co nie POZDRAWIAM
Anonymous - 06-07-2007, 14:38
ładny lancer, bardzo dobry stan ,mam taki sam tylko że niebieski -ale mój jest ładniejszy ha ha ha :_)
Anonymous - 06-07-2007, 18:57
no widzę że na Litwie też ładne egzemplarze jeżdżą;
Anonymous - 23-07-2007, 10:43
To pochwal sie swoim Lancerkiem jak wygloda
|
|
|