Zloty i Spoty - "After Party" na zlocie, tzn. przed zlotem
Anonymous - 16-06-2007, 23:38 Temat postu: "After Party" na zlocie, tzn. przed zlotem Jak juz wiadomo po kazdej imprezie jest zawsze after party, a na zlotach jest before party
Ja po namowie matejki przyjezdzam na zlot, niestety ktoryms z aut vag ale wlasnie interesuje mnie sama impreza. Proponuje tu rozpisac plan dzialania "before party" bo pewnie bedziemy musieli sie sami soba zajac w piatek tzn. musze wiedziec jak sie zaopatrzyc, czy np. krzyzak bedzie (bo jak tak musze zwiekszyc zaopatrzenie), czy np. sporo osob tak jak b-stoku przyjedzie bardzo pozna pora itp.
jesli powielilem watek to sorry
Anonymous - 17-06-2007, 11:37
mysle ze spontanicznosc naszych before-party jest najwieksza ich zaleta
Matejko - 17-06-2007, 12:55
arturro napisał/a: | Ja po namowie matejki |
ja cie namawialem, zapytalem czy jedziesz, a ty ze tak
pewnie z 2litry bedzie malo musze zaczac planowac przyszlosc i kupic 4l
a after party tez mozemy zrobic jak w bialym
Anonymous - 17-06-2007, 13:12
Matejko napisał/a: | ja cie namawialem, zapytalem czy jedziesz, a ty ze tak |
no wlasnie, namawiales, namawiales i namowiles
Matejko napisał/a: | pewnie z 2litry bedzie malo musze zaczac planowac przyszlosc i kupic 4l |
to fakt na takiej piatkowej imprezie zawsze jest spore spalanie
a duzo osob wybiera sie w piatek? jak tak, to mniej wiecej o ktorej godzinie bedziecie sie zjezdzac?
Matejko - 17-06-2007, 15:45
Cytat: | a duzo osob wybiera sie w piatek? jak tak, to mniej wiecej o ktorej godzinie bedziecie sie zjezdzac? |
ja mam w planach po 15tej byc na miejscu, jesli RochoPiotrkowi bedzie pasowac to pewnie z nim sie zgram gdzies na autostradzie, Grzesku ma byc na 15-16 jak on to pewnie tez i borecki i reszta lublina,
Rafal_Szczecin - 17-06-2007, 15:50
to ja nie mowie o ktorej bedzie bo wyjdzie tak jak w tamtym roku ( tfu tfu )
Anonymous - 17-06-2007, 17:13
Ja i wojtasek5 planujemy być w piątek około 16.00. Może o 16.30. Zobaczymy jak się uda przelecieć po trasie. I musimy mieć trochę postoi ponieważ będzie 2 letnie dziecko.
Krzyzak - 17-06-2007, 22:20 Temat postu: Re: "After Party" na zlocie, tzn. przed zlotem
arturro napisał/a: | czy np. krzyzak bedzie (bo jak tak musze zwiekszyc zaopatrzenie) |
wlasnie kombinuje, zeby byc - normalnie mialem jechac w sobote, ale chyba sie uda Basce w piatek nie isc do pracy, wiec przyjedziemy na wieczor
tylko teraz lozko sobie posciele wczesniej
no i chyba juz 18-tek nie biore
Hubeeert - 17-06-2007, 22:22
Cos mi sie wydaje, ze mnie tez mozecie wliczyc.
Anonymous - 17-06-2007, 22:42
Cytat: | Cos mi sie wydaje, ze mnie tez mozecie wliczyc. |
hubert to niech ci sie nie wydaje
Krzyzak napisał/a: | wlasnie kombinuje, zeby byc - normalnie mialem jechac w sobote, ale chyba sie uda Basce w piatek nie isc do pracy, wiec przyjedziemy na wieczor
tylko teraz lozko sobie posciele wczesniej |
darku ja basi wystawie/zalatwie zwolniene lekarskie jak bedzie trzeba, a tobie posciele lozko i widze was w piatek na grilu
ja w piatek biore wolne wiec moglbym byc z samego rana ale trzeba bedzie wykombinowac aby byc okolo 16
tomusn - 17-06-2007, 22:44
no i my też na pewno w piątek będziemy. pewnie około 15-16
Krzyzak - 17-06-2007, 22:47
tomusn napisał/a: | no i my też na pewno w piątek będziemy. pewnie około 15-16 |
ogorki wez
Matejko - 17-06-2007, 22:59
Cytat: | ogorki wez |
tylko kiszone !!
heheh juz czuje ze Krzyzak slyszy nasze wolanie:
Dariusz, Dariusz !!
Adaho_krak - 17-06-2007, 23:34
Ja też się wybieram w piątek i kilku Krakusów, też tak że bedzie dobrze !!
Gene - 18-06-2007, 08:15
Ja juz wczesniej w innym temacie pisalem. Na dwie nocki mamy pokoik wykupiony. Bede z zonka w piatek ale najwczesniej pewnie kolo 19.
|
|
|