To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - STALO SIE W POLSCE

TommiCrazy - 26-06-2007, 14:14
Temat postu: STALO SIE W POLSCE
ktos tu robil po cichu projekt i chyba malo kto sie tego spodziewal

koniecznie to zobaczcie bo przeciez mialo to byc niemozliwe !!

mamy w polsce legnuma turbo

link do streetracers o legnum

Matejko - 26-06-2007, 14:35

czy to nielepiej bylo zmienic te sciane grodziowa niz wstawiac potrzebne mocowania zawieszenia i napedow z legnum do galanta ??
roch_27 - 26-06-2007, 14:54

Matejko napisał/a:
czy to nielepiej bylo zmienic te sciane grodziowa niz wstawiac potrzebne mocowania zawieszenia i napedow z legnum do galanta ??
o takiej przekładce na poważnie rozmawiałem już z Kochajj'em ;)
Najszybciej jest zrobić front cut'a - jednak bez spawania się by nie obeszło :doubt: Sposób szybszy, prostszy ale czy na pewno bezpieczny :roll:

Swoją drogą szacunek dla właściciela za wytrwałość w działaniu.

pozdro

xcracing - 26-06-2007, 17:09

Rodzi mi sie w głowie takie pytanie, dlaczego ten egzemplarz ma zderzak i progi takie jak w SportEdition i nie ma nakładek na błotnikach? (VR-4 ma zderzak i progi takie jak w Avance i ma takie nakładeczki dodatkowo na błotnikach)
Czy Legnum to nie do końca to samo co VR-4?
Mówiąc w skrócie skąd ta różnica w wyglądzie w Galantach biturbo 4x4?

truespinmice - 26-06-2007, 20:16
Temat postu: Re: STALO SIE W POLSCE
TommiCrazy napisał/a:
mamy w polsce legnuma turbo

tomku, nie w Polsce..........

......tylko w Lublinie :twisted: :twisted: :twisted:

roch_27 - 26-06-2007, 20:46

xcracing napisał/a:
dlaczego ten egzemplarz ma zderzak i progi takie jak w SportEdition i nie ma nakładek na błotnikach?
modele do 99 miały przód taki jak SE ;) Oczywiście z małym dodatkiem na grillu - VR-4 oraz zespolone światła przednie (z kierunkiem)
xcracing napisał/a:
VR-4 ma zderzak i progi takie jak w Avance i ma takie nakładeczki dodatkowo na błotnikach
ale w nowszych modelach ;)

ps. Jeżeli ktoś chciałby zakupić VR-4 podaję przykładowe linki do ogłoszeń VR-4 , VR-4 Legnum , VR-4 Type-S, VR-4 Black ;)

pozdro

Marcino - 26-06-2007, 21:16

Poprzedni galant własciciela był na Allegro, zreszta komentowany byl na forum jako..... fatalna przeróbka z tego co pamietam.
POzdrawiam

saphire - 26-06-2007, 23:11

Człowiek uczy się na błędach więc może teraz będzie lepiej :)
stanik - 26-06-2007, 23:15

uściślając nowy właściciel tego galanta udziela się także na tym forum. Nie często, ale jednak... :) Widać, że kupił auto od amatora tej marki :)

Pozdrawiam

Anonymous - 27-06-2007, 09:03

stanik napisał/a:
uściślając nowy właściciel tego galanta udziela się także na tym forum. Nie często, ale jednak... :) Widać, że kupił auto od amatora tej marki :)

Pozdrawiam

Cześć wszystkim,
Pragnę wyjaśnić, że auto sprzedałem i trafiło do W-wy, a dopiero potem w ręce osoby z Kielc,
I nie wiem w jaki sposób było użytkowane, podobno zostało zapuszczone,

Ale jeżeli amator tej marki składa jako pierwszy być może na świecie vr4 eao z kiera po drugiej to tak jestem nim,
Pozdrawiam,

Anonymous - 27-06-2007, 10:06

Witamy na forum i czekamy na dalsze wieści.

Super projekt ale strasznie praco i koszto chłonny

Anonymous - 27-06-2007, 10:49

Życzę powodzenia, ciężka misja ale na bank będzie warto.

BTW czy ktoś z Was zwrócił uwagę na to radio/konsolę w Legnum VR4 Type S zamieszczonym przez Rocha?? Ktoś się spotkał gdzie można to kupić??

Anonymous - 27-06-2007, 11:27

Gucio napisał/a:
Życzę powodzenia, ciężka misja ale na bank będzie warto.

BTW czy ktoś z Was zwrócił uwagę na to radio/konsolę w Legnum VR4 Type S zamieszczonym przez Rocha?? Ktoś się spotkał gdzie można to kupić??

to takie male centrum dowodzenia, widziałem takie tylko w vr4, moze szło cos takiego na szwajcarię?

Marcino - 27-06-2007, 20:02

Czy to jest jakas nawigacja ...? ten duzy wyświatlacz?
szkoda ze nie jade jednak na urlop do szwajcarii, można by coś tam wypatrzeć.

roch_27 - 27-06-2007, 20:22

autoR napisał/a:
moze szło cos takiego na szwajcarię?
raczej wątpię :doubt: Niedawno wróciłem z stamtąd i nie spotkałem się z czymś takim.
ps. Dwa lata temu również nie widziałem tego w EA.

pozdro