To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - się pochwale się

gigant87 - 06-07-2007, 18:54
Temat postu: się pochwale się
dziś zakończyłem sesje !! i jestem na 2gim roku !! :D :D :D nareszcie upragnione wakacje :D
wiem, że jeszcze 4 lata przede mną, ale ten pierwszy podobno najtrudniejszy zawsze :D

Chooper - 06-07-2007, 20:14

wierz mi, że nie zawsze :mrgreen: ja już bym mógł byc na 5, to nie mam czasu rozdziału pracy mgr oddać, a termin mam teoretycznie do końca przyszłego tygodnia....dzisiaj nie mam nic.
stanik - 06-07-2007, 20:54

dokladnie, dla mnie też na końcu było ciężej niż na początku.. I to już moze nie dlatego że było więcej nauki (najcięższy przedmiot miałem na 3 roku) tylko po prostu jak zaczalem dorabiac to juz jakos odeszla ochota na nauke i bylo bardzo ciezko sie zebrac zeby napisac prace magisterska.... :) A pierwszy rok to mi przelecial tak latwo ze nie wiedzialem kiedy i sie dziwilem innym ze maja problemy z zaliczeniami :) (i to mnie chyba zgubilo... :) )

Pozdrawiam

Chooper - 06-07-2007, 21:04

stanik napisał/a:
tylko po prostu jak zaczalem dorabiac to juz jakos odeszla ochota na nauke i bylo bardzo ciezko sie zebrac zeby napisac prace magisterska....

jakbym widział siebie

Matejko - 06-07-2007, 21:11

a ja poprawiam rok, przez jednego pojebanego goscia, kij ze w tym semestrze same 4 i 5 ale nie pan ma aspiracje ehh co za kurwa narod, ogolnie ludzi toleruje itp. ale gdybym jego spotkal po tej samej stronie ulicy to.... tylko najgorsze jest to ze sie usunie smiecia a odpowie jak za czlowieka
Anonymous - 06-07-2007, 23:40

Gratuluje :wink: ja w tym roku skonczyłem z tą instytucja i jestem z tego powodu szczęśliwy :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - 07-07-2007, 00:03

gigant87 napisał/a:
dziś zakończyłem sesje !! i jestem na 2gim roku !!
Gratuluję! Czasem się cieszę, że nie doszedłem do tego poziomu wtajemniczenia :D
Rafal_Szczecin - 07-07-2007, 09:29

Matejko napisał/a:
a ja poprawiam rok

Mateusz nie martw sie, teraz bedziesz miec latwiej , bo bedziesz znal odpowiedzi na pytania na kolach :D

Matejko - 07-07-2007, 10:44

Rafal_Szczecin napisał/a:
Mateusz nie martw sie, teraz bedziesz miec latwiej ,

eeee wszystko sie rozbija o to ze co roku lekko zmienia sie profil na moim kierunku i dojda pewnie z 2 przedmioty, ktore takze bede musial zdac, a reszte mi przepisza

ale wlasnie stwierdzilem, ze zaczne nowy kierunek zwiazany z tym co robie gdy udaje, ze pracuje "zarządzanie sportem" - bede mogl rządzic :!: :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink: :rolleyes:

tomusn - 08-07-2007, 01:42

no to ja też się pochwalę że zdałem kilka egzaminów i nawet się obroniłem (padnij... granat... przekulaj... seria z kbk AK...)

jakieś 7 lat temu...
(UMK Toruń 2000)