To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Hyundai Ogolne - Chcę kupić H-1

Anonymous - 11-07-2007, 14:19
Temat postu: Chcę kupić H-1
Jak w temacie przymierzam się do zakupu H-1 z roku 2003-2005 z silnikiem 2,5 CRDi 140KM na co zwrócić uwagę przy zakupie i czym właściwie różnią się modele H200, H-1 i Starex??

Ma może ktoś taki wozik lub jakieś opinnie o nim.

Pozdrawiam

cns80 - 13-07-2007, 08:20

HEHEHE :)
Tego nawet producent nie wie :) . A tak na serio to nie chcę Cię wprowadzać w błąd, ale Starex był chyba przeszklony. Pozostałe to blaszaki lub częściowo przeszklone. Dodatkowo nie przypominam sobie (ale może się mylę) żeby w H-200 był silnik z intercoolerem. Ale to takie moje obserwacje. Lepiej żeby się wypowiedział fachowiec :mrgreen:

Anonymous - 13-07-2007, 16:03

Znalazłem kilka ogłoszeń i chyba w niedziele ruszam na zachód. Mi potrzebny jest blaszak a takich jest najwięcej. No i ten silnik CRDi to chyba już jest z intercoolerem. Pożyjemy zobaczymy. A może jakiś ładny galancik się trafi (tylko chyba Ojciec by mnie zabił jakbym wrócił osobówką dka siebie zamiast dostawczakiem dla niego) :p

[ Dodano: 26-07-2007, 19:25 ]
No i zakupiłem rocznik 2005 50kkm przebiegu stan idealny. No i ten silnik i osiągi bajka. 140km robi swoje na światłach odejście jako jeden z pierwszych spalanie na trasie 9l. Ale i prędkość 170km/h bez problemu. Jak na razie gorąco polecam :p