L200 Ogólne - L200 na L-ce
michalp - 13-07-2007, 10:35 Temat postu: L200 na L-ce Uchwycona w Poznaniu nowa L-ka jako L-ka.
Zdjęcia telefonem, więc jakość fatalna, ale widać co trzeba.
Ze szkołą jazdy nie mam nic wspólnego
Anonymous - 13-07-2007, 13:47
hehe
a ja kilkukrotnie w Pile spotkalem sie z nietypowymi "L-kami". Raz jakis mercedes a raz cabrio Moze modne robią się szkołki dla zamożniejszej klienteli??:D
Anonymous - 13-07-2007, 13:56
hehe a ja myśle że to dla reklamy
michalp - 13-07-2007, 13:59
Gorzkim napisał/a: | hehe
a ja kilkukrotnie w Pile spotkalem sie z nietypowymi "L-kami". Raz jakis mercedes a raz cabrio Moze modne robią się szkołki dla zamożniejszej klienteli??:D |
w Poznaniu jeździł CLK, Audi TT i coś jeszcze.
To raczej sprytna forma przyciągnięcia klienta, próba stworzenia wartości dodanej, wyróżnienia się spośród innych szkół.
Oczywiście to jest tak, że w 20 godzinach jazd masz np. 18 na punto, 2 na L200
stanik - 13-07-2007, 14:33
w wawie w jednej ze szkół jazdy na kat A w ubiegłym roku można sobie wykupić kurs pod tytułem w stylu "Szkoła jazdy z H-D" i w cenę kursu jest wliczona jazda na motocyklu H-D, zwiedzanie salonu i serwisu (jakby samemu nie można było tego zrobić) i coś tam jeszcze. Problem w tym że kurs taki kosztował około 2 razy więcej niż normalny, więc nie wiem czy warto, ale.. jak kogoś było stać na H-D i nie mógł się doczekać to czemu nie Ale ogólnie chyba źle skalkulowali cenę, bo w tym roku widzę, że oferty tej już nie ma.
Pozdrawiam
Anonymous - 13-07-2007, 17:20
michalp napisał/a: | w Poznaniu jeździł CLK, Audi TT i coś jeszcze. |
Racja, oprócz tych aut widziałem jeszcze w P-niu BMW Z4 i Fiata Coupe, a z bardziej "standardowych" - Fiata Punto I Cabrio. Faktycznie, kursant najpierw dostaje do katowania / palenia sprzęgła zwykłe Punto, a na koniec - jak już się nauczy - jeździ sobie trochę lepszym wozem W mniejszych miejscowościach tego nie ma... pamiętam, że jeździłem zwykłym, mułowatym Punto i było dobrze
Kibloo - 22-08-2007, 11:04
12 lat temu nie było punto I tylko skody albo maluchy i polonezy. Ja zdawałem na Favoritce... a swoją drogą może to jest przejściówka z osobówki na autobus
... bo po zakupie L200 (jeżdże L200 jako służbówką) mój szef powiedział mi, że "jak sobie wybrałem autobus to może jeszcze sobie kasowniki zamontuję..."
pozdro
|
|
|