Outlander I Ogólne - Akcesoria do nowego Outlandera
Anonymous - 26-07-2007, 23:22 Temat postu: Akcesoria do nowego Outlandera Czy ktoś zamawiał już jakieś akcesoria do nowego Outlandera ?
Osłona tylna, płyta ochronna tylnego zderzaka itp
Anonymous - 27-07-2007, 08:16 Temat postu: Re: Akcesoria do nowego Outlandera
ziuta napisał/a: | Czy ktoś zamawiał już jakieś akcesoria do nowego Outlandera ?
Osłona tylna, płyta ochronna tylnego zderzaka itp |
Ja zamawiałem. Srebrna osłona na zderzak tylny 945 pln, srebrna plyta na gorna krawedz zderzaka 751 pln (folia ponad 100 pln), listwy progowe ze stali nierdzewnej 517 pln (tańsze od plastikowych - 814 pln). Jak części sa na magazynie to 2-3 dni i powinni miec je na miejscu, jak nie to ok 2 tyg. Nie wiem jak ceny w Niemczech ale pewnie nieco nizsze. Jak chcesz sporo dokupic to warto sie zorientować (tym bardziej ze jestes z Wlkp).
Na PW masz namiary na dilera w niemczech 30 km od frankfurtu w strone berlina przy samej autostradzie. Maly salonik, jak bylem w czerwcu stały 3 outki do wziecia od reki (nie to co u nas - ja czekam 3 m-ce i podobno dzisiaj dopiero wplynely do portu ), ruch prawie żaden to jak sporo zamowisz to może jeszcze czeka cie jakis rabat .
Anonymous - 27-07-2007, 11:35
Poproszę fotki lub linka na te osłony i listwy progowe
Anonymous - 27-07-2007, 12:04
AlbertKZN napisał/a: | Poproszę fotki lub linka na te osłony i listwy progowe |
tu znajdziesz reszte (str 9):
http://www.mitsubishi.pl/...r_akcesoria.pdf
rc4 - 18-08-2007, 20:33
ceny dodatkowych akcesoriów są przesadnie wysokie, sam chciałem doposażyć i upiększyć Outka, lecz nie będę płacić 1000 zł za kawałek plastiku. Są pewne granice...
W sensownej cenie jest orurowanie z certyfikatem ,,e". Chyba dam zarobić firmie Antec.
tomek.rzepek - 23-08-2007, 00:15
A jak z cenami, znalezliscie gdzies taniej oryginalne częsci niż w ASO, wpisujcie sprawdzone sklepy, gdzie tanio i solidnie kupujecie oryginalne części, jak narazie z zammiennikami się nie spotkałem. Ja polecam firmę Eurocars oryginalne części Mitsubishi. Za tarcze tył 335zł żadają w ASO nie wiem, ale za wachacz zbieżnosci w ASO 220 tutaj 118zł fachowe doradztwo szybki kontakt, pożądna wysyłka. Lada moment znowu bede części kupował. Znalezliscie gdzies taniej?
Jackie - 23-08-2007, 20:40
tomek.rzepek napisał/a: | wpisujcie sprawdzone sklepy, gdzie tanio i solidnie kupujecie oryginalne części |
Pierwszy, który to zrobi dostanie takiego bana na forum, że jeszcze jego wnuki się nie będą mogły zalogować Chłopie, popytaj na PW starych userów ale na ogólnym tego nie pisz bo:
a) niepolitycznie (jest tu kilku dealerów i będzie to nie teges)
b) Klub ma autoryzację MMC czyli importera i ani w interesie ich ani moim nie jest bezpłatne robienie reklamy konkurencji.
pozdrawiam
Hubeeert - 23-08-2007, 20:52
tomek.rzepek napisał/a: | A jak z cenami, znalezliscie gdzies taniej oryginalne częsci niż w ASO | Ori czyli w pudelku z napisem MMC?
Bo jak nie to nie oryginal.
Jackie - 23-08-2007, 21:07
Hubeeert napisał/a: | Bo jak nie to nie oryginal. |
O to mi właśnie chodzi, jak nieoryginalne to tematu nie ma, jak oryginalne - nie w porządku....
Pozdrawiam
Hubeeert - 27-08-2007, 16:00
Przy okazji niejako chcialbym zwrocic uwage forumoowiczoow na fakt ze na Allegro pojawiaja ja sie czasem czesci oryginalne w cenie 30-50% ASO - otoz sa to w 90% czesci kradzione.
Pozdrawiam
Anonymous - 30-08-2007, 18:49
Polecam do ciemnych outkow oslony lusterek chromowane, robi efekt
przemek624 - 06-09-2007, 17:34
Jezeli kogos interesuja oryginalne akcesoria do Nowego Outlandera ktore nie sa dostepne w Europie to polecam ta strone:
http://www.zontarh.com/
Sa tam naprawde niesamowite akcesoria z Japonii i z UK ktore nie sa dostepne w Polsce.
Ceny sa przystepne wiec warto looknac
Mam nadzieje ze nie dostane za to warna czy bana bo w koncu Polski importer tego nie ma w sprzedazy
Hubeeert - 06-09-2007, 18:17
przemek624 napisał/a: | Mam nadzieje ze nie dostane za to warna czy bana bo w koncu Polski importer tego nie ma w sprzedazy |
no bez przesady
Polityka jest bardzo prosta i wyjaśnie ją jednym zdaniem.
REKLAMA FIRMY PRZEZ FIRMĘ JEST ZABRONIONA, OPINIA ZADOWOLONEGO KLIENTA JEST ZAWSZE MILE WIDZIANA.
Od powyższego jest jeden wyjątek - były przypadki gdy firmy się same w ten sposób reklamowały. Nieodłączną ceną za coś takiego jest faktycznie ban.
Anonymous - 05-10-2007, 17:53 Temat postu: orurowanie A jak wam się podoba to orurowanie???
Ta rurka nie wystaje po za obrys samochodu a to oznacza że nie jest potrzebny certyfikat:)
Anonymous - 05-10-2007, 18:13
Kompletnie mi sie nie podobaja jakiekolwiek rury w SUVach. Przeciez to sa osobowe samochody. Tak jakby do colta zalozyc rurki. Ale o gustach sie nie rozmawia
|
|
|