To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I Ogólne - Akcesoria do nowego Outlandera

Anonymous - 26-07-2007, 23:22
Temat postu: Akcesoria do nowego Outlandera
Czy ktoś zamawiał już jakieś akcesoria do nowego Outlandera ?
Osłona tylna, płyta ochronna tylnego zderzaka itp

Anonymous - 27-07-2007, 08:16
Temat postu: Re: Akcesoria do nowego Outlandera
ziuta napisał/a:
Czy ktoś zamawiał już jakieś akcesoria do nowego Outlandera ?
Osłona tylna, płyta ochronna tylnego zderzaka itp

Ja zamawiałem. Srebrna osłona na zderzak tylny 945 pln, srebrna plyta na gorna krawedz zderzaka 751 pln (folia ponad 100 pln), listwy progowe ze stali nierdzewnej 517 pln (tańsze od plastikowych - 814 pln). Jak części sa na magazynie to 2-3 dni i powinni miec je na miejscu, jak nie to ok 2 tyg. Nie wiem jak ceny w Niemczech ale pewnie nieco nizsze. Jak chcesz sporo dokupic to warto sie zorientować (tym bardziej ze jestes z Wlkp).

Na PW masz namiary na dilera w niemczech 30 km od frankfurtu w strone berlina przy samej autostradzie. Maly salonik, jak bylem w czerwcu stały 3 outki do wziecia od reki (nie to co u nas :finga: - ja czekam 3 m-ce i podobno dzisiaj dopiero wplynely do portu :mrgreen: ), ruch prawie żaden to jak sporo zamowisz to może jeszcze czeka cie jakis rabat :rolleyes: .

Anonymous - 27-07-2007, 11:35

Poproszę fotki lub linka na te osłony i listwy progowe :)
Anonymous - 27-07-2007, 12:04

AlbertKZN napisał/a:
Poproszę fotki lub linka na te osłony i listwy progowe :)

tu znajdziesz reszte (str 9):

http://www.mitsubishi.pl/...r_akcesoria.pdf

rc4 - 18-08-2007, 20:33

ceny dodatkowych akcesoriów są przesadnie wysokie, sam chciałem doposażyć i upiększyć Outka, lecz nie będę płacić 1000 zł za kawałek plastiku. Są pewne granice...
W sensownej cenie jest orurowanie z certyfikatem ,,e". Chyba dam zarobić firmie Antec.

tomek.rzepek - 23-08-2007, 00:15

A jak z cenami, znalezliscie gdzies taniej oryginalne częsci niż w ASO, wpisujcie sprawdzone sklepy, gdzie tanio i solidnie kupujecie oryginalne części, jak narazie z zammiennikami się nie spotkałem. Ja polecam firmę Eurocars oryginalne części Mitsubishi. Za tarcze tył 335zł żadają w ASO nie wiem, ale za wachacz zbieżnosci w ASO 220 tutaj 118zł fachowe doradztwo szybki kontakt, pożądna wysyłka. Lada moment znowu bede części kupował. Znalezliscie gdzies taniej?
Jackie - 23-08-2007, 20:40

tomek.rzepek napisał/a:
wpisujcie sprawdzone sklepy, gdzie tanio i solidnie kupujecie oryginalne części

Pierwszy, który to zrobi dostanie takiego bana na forum, że jeszcze jego wnuki się nie będą mogły zalogować ;) Chłopie, popytaj na PW starych userów ale na ogólnym tego nie pisz bo:
a) niepolitycznie (jest tu kilku dealerów i będzie to nie teges)
b) Klub ma autoryzację MMC czyli importera i ani w interesie ich ani moim nie jest bezpłatne robienie reklamy konkurencji.
pozdrawiam

Hubeeert - 23-08-2007, 20:52

tomek.rzepek napisał/a:
A jak z cenami, znalezliscie gdzies taniej oryginalne częsci niż w ASO
Ori czyli w pudelku z napisem MMC?

Bo jak nie to nie oryginal.

Jackie - 23-08-2007, 21:07

Hubeeert napisał/a:
Bo jak nie to nie oryginal.

O to mi właśnie chodzi, jak nieoryginalne to tematu nie ma, jak oryginalne - nie w porządku....
Pozdrawiam

Hubeeert - 27-08-2007, 16:00

Przy okazji niejako chcialbym zwrocic uwage forumoowiczoow na fakt ze na Allegro pojawiaja ja sie czasem czesci oryginalne w cenie 30-50% ASO - otoz sa to w 90% czesci kradzione.

Pozdrawiam

Anonymous - 30-08-2007, 18:49

Polecam do ciemnych outkow oslony lusterek chromowane, robi efekt :)
przemek624 - 06-09-2007, 17:34

Jezeli kogos interesuja oryginalne akcesoria do Nowego Outlandera ktore nie sa dostepne w Europie to polecam ta strone:

http://www.zontarh.com/

Sa tam naprawde niesamowite akcesoria z Japonii i z UK ktore nie sa dostepne w Polsce.

Ceny sa przystepne wiec warto looknac

Mam nadzieje ze nie dostane za to warna czy bana bo w koncu Polski importer tego nie ma w sprzedazy :roll:

Hubeeert - 06-09-2007, 18:17

przemek624 napisał/a:
Mam nadzieje ze nie dostane za to warna czy bana bo w koncu Polski importer tego nie ma w sprzedazy :roll:

:roll: no bez przesady :D

Polityka jest bardzo prosta i wyjaśnie ją jednym zdaniem.

REKLAMA FIRMY PRZEZ FIRMĘ JEST ZABRONIONA, OPINIA ZADOWOLONEGO KLIENTA JEST ZAWSZE MILE WIDZIANA.

Od powyższego jest jeden wyjątek - były przypadki gdy firmy się same w ten sposób reklamowały. Nieodłączną ceną za coś takiego jest faktycznie ban.

Anonymous - 05-10-2007, 17:53
Temat postu: orurowanie
A jak wam się podoba to orurowanie???

Ta rurka nie wystaje po za obrys samochodu a to oznacza że nie jest potrzebny certyfikat:)

Anonymous - 05-10-2007, 18:13

Kompletnie mi sie nie podobaja jakiekolwiek rury w SUVach. Przeciez to sa osobowe samochody. Tak jakby do colta zalozyc rurki. Ale o gustach sie nie rozmawia ;)