To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Problemy techniczne - TANDETNA TAPICERKA W MSS

Anonymous - 10-01-2006, 23:04
Temat postu: TANDETNA TAPICERKA W MSS
Mam mss 2003 przebieg 27 tys. pomijam to że padła grzałka sondy lambda , ale jeszcze dosyć mocno zużyła się tapicerka siedzenia kierowcy . Czy ktoś z was wymieniał tapicerkę w aucia bedącym na gwarancji . Ciekawe jak do tego podchodzą serwisy w sumie chyba nie mają wyboru ?
ROMEL - 11-01-2006, 07:01

Nie maja najmniejszego wybory... o ile zużycie tapicerki jest spowodowane normalnym użytkowaniem, siedzenie - wsiadanie-wysuadanie,,, wiem chyba o czym mówisz - materiał siedzenia mechaci sie jak stary sweter....
Podjedź do serwisu wymienia fotele na nowe jak dobrze to rozegrasz...

Przymyśl kiedy podjedziesz do serwisu.... ja najpierw zorientował sie co i jak z gwarancją - jak oni sie na to zapatrują... jakby wszystko było bezproblemowo - poczekałbym na końcówke gwarancji i wtedy odstawił im autko do wymiany foteli...

Pozdrówka

Hubeeert - 11-01-2006, 09:33

Jeżeli samochód nie był użytkowany do celów zarobkowych - to znaczy nie jeździsz na taryfie to tapicerka podlega takim samym prawom co reszta samochodu jeżeli chodzi o gwarancję wynikającą z ponadnormatywnego zużycia.

Pogadaj z Jackie :wink:

Jackie - 11-01-2006, 19:11

Nie powinno być kłopotu z uznaniem gwarancji. Po prostu to zgłoś. Jakby co jestem do dyspozycji.
Pozdrawiam

Anonymous - 11-01-2006, 22:39

tapicerke, pekniete sprezyny mozna reklamowac - autopsja