To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [ALL] Wymiana szybedrachu co i jak?

Anonymous - 07-08-2007, 21:48
Temat postu: [ALL] Wymiana szybedrachu co i jak?
Witam, od niedawna stalem sie szczesliwym posiadaczem Colcika jest teraz w nim zamontowany fabrycznie szyberdach na korbke, szklany z 2 roletkami tylko uchylny, zakupilem uzywke ( elektryczny otwierany na 2 sposoby) szukalem ale nie znalazlem zadnego opisu jak sie zabrac z taka wymiane. jesli ktos z Was bawil sie kiedys w wymianke prosze o jakies info od czego zaczac i jak sie za to zabrac:)
Pozdrawiam

Anonymous - 07-08-2007, 23:18
Temat postu: Re: [CAO] Wymiana szybedrachu co i jak?
jak dla mnie to nie jest fabryczny szyber tylko dostawiany, ten elektryczny od czego pochodzi?
Anonymous - 07-08-2007, 23:25

ten nowy tez jest z CAO tak mi powiedzial gosc ktory sprzedawal zobaczymy jak paczka przyjdzie. a jesli chodzi o ten stary to wyglada na fabrycznie montowany ale okaze sie jak sioe go zdemontuje. Jak u Browara rozbebeszalismy colta to mial sunroof czyli taki zawijany do samego tylu szmaciany i byl ewidentnie montowany. a ten wyglada na fabryke. Ale nie znam sie na tym bo colta mam od tygodnia wiec jak przyjdzie paczka bede wiecej wiedzial :)

[ Dodano: 10-08-2007, 15:43 ]
witam wlasnie dostalem szyberdach najciekawsze jest to ze dodatkowo dostalem lusterko i taki smieczny plastik na lusterko ze swiatelkiem pod sufitem i klawiszami do sterowania szyberdachem, dotego facet dorzucil jakis modul czarna puszka z wielopinowm zlaczem ) czy nie wiecie gdzie moge dostac jakis schemat dio tego albo ew gdzie szukac takich kostek? jak sie uda to wrzuce fotki