Carisma - Ogólne - Znacie te Carisme
Anonymous - 14-01-2006, 11:42 Temat postu: Znacie te Carisme http://www.mapet-tuning.c...a_evo/index.htm calkiem ladna
arekp - 14-01-2006, 11:54
Ja ja znam ... ogladalem ja kilka dni temu tutaj http://www.h-o-t.pl/samochody.php?dir=14
Przyznam, ze chcialbym sie pobawic z zarowno z zielona jak i blondynka
Anonymous - 14-01-2006, 12:04
ogolnie autko mi sie podoba poza paroma detalami ale to juz moja prywatna sprawa a o sie tyczy blondynki to znam owiele leszpe i moge Ciebie Arek z nimi tez zapoznac
piwkotom - 14-01-2006, 12:08
juz ja z rok temu widzialem na MKP i w jakims pismie tuningowym. Ale o tej firmie tez czytalem.... baaaaardzo niedobre rzeczy.....
Swoja droga autko piekne
Matejko - 14-01-2006, 14:06
piwkotom napisał/a: | juz ja z rok temu widzialem na MKP i w jakims pismie tuningowym. Ale o tej firmie tez czytalem.... baaaaardzo niedobre rzeczy.....
Swoja droga autko piekne |
o Pontiacu?? racja slabe auto zadnej nagrody nie zdobyl itp
co do tej carismy ogladalem naocznie, znam wlasciciela, i szczerze mowiac spodziewalem sie tylko ladnego wygladu z zewnatrz, a jakosc wykonania wydawala mi sie denna, no ale po tym gdy obejrzalem zmienilem zdanie o 180st, lakier lepiej polozony niz fabryczny, wszystkie spoilery, poszerzenia itp - nie idzie poznac ze to auto nie opuscilo w takim wygladzie fabryki
Anonymous - 14-01-2006, 14:38
zachar napisał/a: | a co sie tyczy blondynki to znam owiele leszpe i moge Ciebie Arek z nimi tez zapoznac |
Ja się piszę na ochotnika do poznania takiej panny
Tylko czy nie będzie więk przeszkadzał bo ja niedawno podstawówke skończyłem
Anonymous - 14-01-2006, 14:47
Memphis napisał/a: | zachar napisał/a: | a co sie tyczy blondynki to znam owiele leszpe i moge Ciebie Arek z nimi tez zapoznac |
Ja się piszę na ochotnika do poznania takiej panny
Tylko czy nie będzie więk przeszkadzał bo ja niedawno podstawówke skończyłem |
sluchaj ja mam dopiero 20 lat
Anonymous - 14-01-2006, 15:13
No ja też
Może jednak troche dawniej była ta podstawóka
Hubeeert - 14-01-2006, 20:21
Matejko napisał/a: | o Pontiacu?? racja slabe auto zadnej nagrody nie zdobyl itp |
Nie chodzi o to co zdobył - raczej o to jakie boje z HOTem właściciel przeżył (i opisał) żeby poprawić ich partactwo i olewanie Klienta....
A wogóle to coś się tam pozmieniało w gronie właścicieli i blacharzy w tym całym HOTcie
Blondynka - no cóż - wzrostu siedzącego psa co ją raczej dyskwalifikuje
Anonymous - 14-01-2006, 21:02
Hubeeert napisał/a: | Blondynka - no cóż - wzrostu siedzącego psa co ją raczej dyskwalifikuje |
Buahahaha
Faktycznie, nie zauważyłem, coś mnie musiało oślepić, a tobie Hubert to ona by dosięgała chyba do łokcia
ee ale co jest śmieszniejsze ja jestem chyba niewiele wyższy od niej więc dla mnie dobra
Anonymous - 14-01-2006, 22:01
Memphis napisał/a: | No ja też
Może jednak troche dawniej była ta podstawóka |
Jak bedziesz w Szczecinie kiedys to informuj mnie troche wczesniej a zorganizuje owiel ladniejsze panie
kochajj - 14-01-2006, 22:34
Pani faktycznie przykórczona... ale moze to zaleta ...
Rafal_Szczecin - 14-01-2006, 22:37
pani stoi na wysokosci zadania
co do ręki to do buzi
Anonymous - 14-01-2006, 22:46
mam takie glupie wrazenie wzrokowe jak by ta pani miala naprawde krzywe nogi
arekp - 14-01-2006, 23:30
A ja myslalem, ze to watek o samochodzie
|
|
|