Forum ogólne - Usuwanie smoły itp.
mlun - 15-08-2007, 12:02 Temat postu: Usuwanie smoły itp. Pamiętam ze temat o woskach był ale o takich środkach chyba nie. Co możecie polecić do usunięcia takich pozostałości z ulicy albo muszek z karoserii samochodu bez niszczenia lakieru.Wiem że są do tego jakieś środki bo nawet w tvn turbo pokazywali tylko nie wiem jak to się nazywa. Znam tylko taki który się nazywa Bimer czy jakoś tak,ale on jest raczej do mycia samochodów i drobniejsze czy delikatniesze brudy rozpuszcza(pokazywał mi go szwgier mojej dziewczyny) ale ja bym się chciał tego syfu całkeim pozbyć bo to ani dobrze wosk nałożyć pozatym brzydko wygląda. Może mieliście styczność z czymś takim?
Rafal_Szczecin - 15-08-2007, 12:13
do usuwania muszek z karoserii jak i szyb polecam srodek K2 (ale do czyszczenia owadow z szyb , bo jest takze do silnikow itd itd )
psika sie go na muchy ,zderzaki oblepione muchami ,odczekuje 2 min po czym zmywa myjka pod cisnieinem ,powiem tylko tyle ze pieknie schodzi .
preparat u mnie w motoryzacyjnym kosztowal 9,9 zl
mlun - 15-08-2007, 12:24
Dzięki, jeszxcze do tej smoły czy co kolwiek to jest z tej ulicy by się przydało:P
Anonymous - 15-08-2007, 12:26
benzyna ekstrakcyjna do zmywania asfaltu z karoserii.
tomusn - 15-08-2007, 13:12
mlun napisał/a: | Dzięki, jeszxcze do tej smoły czy co kolwiek to jest z tej ulicy by się przydało:P |
"BUG&TAR"
zapytaj o coś takiego, dużo firm robi takie coś, nie tylko CYCLO
Anonymous - 15-08-2007, 22:00
A czym usunac zywice? Tylko nie taka z drzewa, tylko taka z utwardzaczem.
|
|
|