Archiwum - [Cari 1.8 GDI] Czy Ktoś ją widział, czy ktoś oglądał tą - p
Anonymous - 15-08-2007, 23:18 Temat postu: [Cari 1.8 GDI] Czy Ktoś ją widział, czy ktoś oglądał tą - p Wczoraj opisałem swoje wątpliwości co do "tykania" silnika i innych tematów - otrzymałem odpowiedź (dzięki!).
Może ktoś jednak widział to auto? Prośba o info - uwagi i wszelkie spostrzeżenia.
Cena jest b.dobra - wiem, że nie ma idealnego i bezwypadkowego auta w super cenie - wiem...
Auto mam zaklepane i jestem na nie chyba zdecydowany - liczę jednak na Wasze opinie.
Auto było uderzone, jest już zrobione - wydaje mi się, że dobrze - ale może ktoś mnie naprostuje. Sprzedający mówił o naprawie (4 elementy) ale co jej było - ja nie znam się na tyle by zobaczyć na 100% prawdę...
Link:
http://otomoto.pl/index.p...how&id=C3188271
Numer ogłoszenia na OtoMoto:
C3188271
Z góry dzięki za opinię.
Piotr i Małgosia
Rafal_Szczecin - 15-08-2007, 23:20
jak dla mnie odpusc. za chwile bedziesz mial do kupienia auto klubowicza . pewne, i nie musisz sie obawiac, ze cos bedzie w nim nie tak szczegoly tutaj :
http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=3492
mlun - 16-08-2007, 21:24
No może chce GDI choć ta od stanika to wiadomo że nienaganna będzie.
Anonymous - 16-08-2007, 22:34
Rafał - wielkie dzięki! Jestem już umówiony ze Stanikiem na sobotę i dograłem już temat w salonie Volvo od którego muszę odkupić to auto. Jeszcze raz dzięki!
Anonymous - 16-08-2007, 23:46
Panowie cari od Stnaika to ja biore!!!!!!!!
Anonymous - 19-08-2007, 03:00
leon86 napisał/a: | Panowie cari od Stnaika to ja biore!!!!!!!! |
Sorki Leon , Cari Stanika juz jest zarezerwowana i zadatkowana w salonie Volvo ...
saphire - 19-08-2007, 08:53
No proszę, proszę jaki się popyt na Carismę zrobił
Chooper - 19-08-2007, 11:47
pobiją się chłopaki zaraz to może ja swoją na licytację wystawię
saphire - 19-08-2007, 13:02
Pomimo że moja to rocznik 98 GDI z automatem i kupiłem ją rok temu to uwzględniając to że ma przód całkiem nowy (za 10tys) po ataku parkingowym to powinienem ją cenić na dwadzieścia kilka tysięcy a tyle oczywiście nikt mi nie da a za mniej póki co nie opłaca mi się jej sprzedawać skoro ma wszystko zrobione i tak mały przebieg
Wartość ma dużo większą niż możliwa do uzyskania cena rynkowa zatem dopóki jej wartość (wg mnie) się nie zamortyzuje do poziomu ceny rynkowej to nie opłaca mi się jej sprzedawać
|
|
|