Archiwum - Co powiecie o... (Cari DID)
Anonymous - 21-08-2007, 16:02 Temat postu: Co powiecie o... (Cari DID) Chcę zmienić moją TD'97 na coś nowszego. Znalazłem : pierwsza propozycja - niepokoi mnie dwukolorowa deska rozdzielcza i spasowanie klapy , podoba mi się liczba kucyków, wygląd i cena... druga propozycja tutaj mi się wszystko podoba oprócz ceny i opłat no i mniejszej ilości kucyków, chociaż to nie jest aż tak istotne..
Pieniek - 21-08-2007, 21:43
Co do pierwszej to znaczek na klapie jest jednak srebrny. Ładne felgi i lotka ale moim zdaniem dywanik kierowcy jest za bardzo wytarty jak na 80 tys przebiegu. Taki sam u mnie złapał dziurę po 140 tysiącach. Seryjnie były dwukolorowe deski czy sie podoba to kwestia gustu.
W drugim nie podoba mi sie umyta komora silinika ( klasyczny zabieg handlarzy). Jeżeli nawet są jakieś wycieki to już ich nie widać a i cena z opłatami będzie sporo wyższa. Ogólnie pierwsza bardziej mi się podoba ale z takich zdjęć niewiele można wywnioskować.
Anonymous - 21-08-2007, 23:02
Tak, masz rację, już się poprawiłem w kwestii znaczka Wobec tego chyba obejrzę ją sobie w realu, dzięki
Pieniek - 22-08-2007, 01:11
Yapa chciałem Cie tylko uczulić, że jeśli pojedziesz ją obejrzeć live i pojedziesz na jazdę próbną to nie napalaj się na osiągi ( a w porównaniu do TD to 115 KM może naprawdę zawrócić w głowie) tylko na chłodno wszystko obejrzyj i skalkuluj. Powodzenia.
Pozdrawiam.
Anonymous - 22-08-2007, 14:25
jasne, dzięki, na pewno będzie różnica, ale to będzie mój drugi samochód, o którym wiem dużo więcej niż przy kupnie pierwszego - dokładnie go sprawdzę u swojego mechanika, z pełną diagnostyką. Nie będzie...
|
|
|