Forum ogólne - MMC Polska z takim podejsciem do klienta dlugo nie przetrwa
Anonymous - 16-05-2005, 13:57 Temat postu: MMC Polska z takim podejsciem do klienta dlugo nie przetrwa http://www.mitsubishi.com...p?t=306&start=0
brak im miejsca na serwerze na forum
Firebee - 16-05-2005, 14:34
tej decyzji zapewne już nie zmienimy, natomiast proponowałbym aby w jakiś sposób udostępnić wszelkie posty pisane na tamtym forum u nas, jeśli jest to możliwe, by cała praca osób tam się udzielających nie poszła na marne..
Pozdrawiam
FIrek
Anonymous - 16-05-2005, 14:37
Firebee napisał/a: | tej decyzji zapewne już nie zmienimy, natomiast proponowałbym aby w jakiś sposób udostępnić wszelkie posty pisane na tamtym forum u nas, jeśli jest to możliwe, by cała praca osób tam się udzielających nie poszła na marne..
Pozdrawiam
FIrek |
Najlepiej byłoby wciągnąć bazkę mySQL, bo jak rozumiem phpbb na takiej śmiga. Tylko umiejętnie.
Anonymous - 16-05-2005, 14:41 Temat postu: A ja poprostu mam dosyć tego A ja poprostu mam dosyć tej zakichanej polityki.
Od tej chwili jeśli ktośchce ze mną pogadać jestem na forum Mitsubishi KLub Polska lub przez gg ewentualnie przez kom 698359214
ŻĘGNAM
Anonymous - 16-05-2005, 14:44 Temat postu: Re: A ja poprostu mam dosyć tego
chwalow napisał/a: | A ja poprostu mam dosyć tej zakichanej polityki.
Od tej chwili jeśli ktośchce ze mną pogadać jestem na forum Mitsubishi KLub Polska lub przez gg ewentualnie przez kom 698359214
ŻĘGNAM |
ło co chodzi? nie masz zamiaru pisac juz na tym forum?
Anonymous - 16-05-2005, 14:57
Sie mu może fora pomyliły. Design podobny...
Anonymous - 16-05-2005, 15:03 Temat postu: Re: A ja poprostu mam dosyć tego
chwalow napisał/a: | A ja poprostu mam dosyć tej zakichanej polityki.
ŻĘGNAM |
Chwalow nie rób scen. Wracaj mi tu raz dwa
Matejko - 16-05-2005, 15:11
no i pewnie znowu ekipa 'malkontentow' zacznie sie zbierac jak po pierwszym upadku forum mmc
heheh na liste i sie odhaczac
poniewaz dla wielu osob slowo malkontent jest nieznane a wiec specjalnie dla nich za namowa Efy! napisze kto to jest taki malkontent
otoz malkontent to nikt inny jak osoba ciągle narzekająca, wiecznie niezadowolona z czegoś, wszędzie dopatrująca się wad i negatywnych właściwości(onet/wiem)
Anonymous - 16-05-2005, 15:24
bez przesady wiekszosc z was kupila juz mitsu, a tacy klienci sa juz malo istotni, tym bardziej ze polska to nie helmutowo gdzie sie zmienia auta co kilka lat, tak wiec mmc juz was nie kocha
Anonymous - 16-05-2005, 15:39
arturro napisał/a: | tak wiec mmc juz was nie kocha |
ide sie pociac
A tak na powaznie to jednak zle podejscie do klienta maja moim zdaniem No ale coz taki swiat
Matejko - 16-05-2005, 18:08
jako jedna z osob ktore zagladaly na forum oficjalne jak i klubowe, no i od niedawna na forum mitsumaniakow, z checia zobacze na forum osoby z oficjalnego
Hubeeert - 16-05-2005, 18:26
chwalow przykro mi że tak to oceniasz... W każdym razie nie sadziłem że akurat Ty zrobisz coś takiego. Naprawdę szkoda bo uważam że mógłbyś dużo wnieść tu na Forum i w Klubie do którego się przecież sam zapisałeś. A nasze rozmowy chyba udowodniły Ci absolutny brak związku z polityką...
Szczerze żałuję - jeśli ktoś może wpłynąć na Krzyśka to proszę to zrobić.
polsaler - 16-05-2005, 18:50
No to rozumiem że radykalnie zwiększy się liczba userów na forum mitsumaniaków !!!!
Efa! - 16-05-2005, 20:39
Polsaler, miejmy nadzieje, ze tak wlasnie bedzie !
Oby naprawde byli to 'Mitsu-maniacy'.
Hubeeert - 16-05-2005, 20:42
Ej Wy dwoje!!! to było ich Forum i nie ma sioę powodu cieszyć z tego że już go nie ma... To są mitsumaniacy a w każdym razie pozytywnie zakręceni na punkcie Mitsu
|
|
|