To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - MMC Polska z takim podejsciem do klienta dlugo nie przetrwa

Anonymous - 16-05-2005, 13:57
Temat postu: MMC Polska z takim podejsciem do klienta dlugo nie przetrwa
http://www.mitsubishi.com...p?t=306&start=0

brak im miejsca na serwerze na forum :evil:

Firebee - 16-05-2005, 14:34

tej decyzji zapewne już nie zmienimy, natomiast proponowałbym aby w jakiś sposób udostępnić wszelkie posty pisane na tamtym forum u nas, jeśli jest to możliwe, by cała praca osób tam się udzielających nie poszła na marne..
Pozdrawiam
FIrek

Anonymous - 16-05-2005, 14:37

Firebee napisał/a:
tej decyzji zapewne już nie zmienimy, natomiast proponowałbym aby w jakiś sposób udostępnić wszelkie posty pisane na tamtym forum u nas, jeśli jest to możliwe, by cała praca osób tam się udzielających nie poszła na marne..
Pozdrawiam
FIrek

Najlepiej byłoby wciągnąć bazkę mySQL, bo jak rozumiem phpbb na takiej śmiga. Tylko umiejętnie.

Anonymous - 16-05-2005, 14:41
Temat postu: A ja poprostu mam dosyć tego
A ja poprostu mam dosyć tej zakichanej polityki.
Od tej chwili jeśli ktośchce ze mną pogadać jestem na forum Mitsubishi KLub Polska lub przez gg ewentualnie przez kom 698359214
ŻĘGNAM

Anonymous - 16-05-2005, 14:44
Temat postu: Re: A ja poprostu mam dosyć tego
chwalow napisał/a:
Od tej chwili jeśli ktośchce ze mną pogadać jestem na forum Mitsubishi KLub Polska lub przez gg ewentualnie przez kom 698359214
ŻĘGNAM

ło co chodzi? :roll: nie masz zamiaru pisac juz na tym forum?

Anonymous - 16-05-2005, 14:57

Sie mu może fora pomyliły. Design podobny...
Anonymous - 16-05-2005, 15:03
Temat postu: Re: A ja poprostu mam dosyć tego
chwalow napisał/a:
ŻĘGNAM

Chwalow nie rób scen. Wracaj mi tu raz dwa :-)

Matejko - 16-05-2005, 15:11

no i pewnie znowu ekipa 'malkontentow' zacznie sie zbierac jak po pierwszym upadku forum mmc :D

heheh na liste i sie odhaczac ;) 8)

poniewaz dla wielu osob slowo malkontent jest nieznane a wiec specjalnie dla nich za namowa Efy! napisze kto to jest taki malkontent
otoz malkontent to nikt inny jak osoba ciągle narzekająca, wiecznie niezadowolona z czegoś, wszędzie dopatrująca się wad i negatywnych właściwości(onet/wiem)

Anonymous - 16-05-2005, 15:24

bez przesady wiekszosc z was kupila juz mitsu, a tacy klienci sa juz malo istotni, tym bardziej ze polska to nie helmutowo gdzie sie zmienia auta co kilka lat, tak wiec mmc juz was nie kocha :P
Anonymous - 16-05-2005, 15:39

arturro napisał/a:
tak wiec mmc juz was nie kocha :P

ide sie pociac :lol: :lol:

A tak na powaznie to jednak zle podejscie do klienta maja moim zdaniem 8) No ale coz taki swiat :roll:

Matejko - 16-05-2005, 18:08

jako jedna z osob ktore zagladaly na forum oficjalne jak i klubowe, no i od niedawna na forum mitsumaniakow, z checia zobacze na forum osoby z oficjalnego
Hubeeert - 16-05-2005, 18:26

chwalow przykro mi że tak to oceniasz... W każdym razie nie sadziłem że akurat Ty zrobisz coś takiego. Naprawdę szkoda bo uważam że mógłbyś dużo wnieść tu na Forum i w Klubie do którego się przecież sam zapisałeś. A nasze rozmowy chyba udowodniły Ci absolutny brak związku z polityką...

Szczerze żałuję - jeśli ktoś może wpłynąć na Krzyśka to proszę to zrobić.

polsaler - 16-05-2005, 18:50

No to rozumiem że radykalnie zwiększy się liczba userów na forum mitsumaniaków !!!!
Efa! - 16-05-2005, 20:39

Polsaler, miejmy nadzieje, ze tak wlasnie bedzie :D !
Oby naprawde byli to 'Mitsu-maniacy'.

Hubeeert - 16-05-2005, 20:42

Ej Wy dwoje!!! to było ich Forum i nie ma sioę powodu cieszyć z tego że już go nie ma... To są mitsumaniacy a w każdym razie pozytywnie zakręceni na punkcie Mitsu