To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - różnica jednej cyferki...

Anonymous - 24-08-2007, 17:45
Temat postu: różnica jednej cyferki...
Witam. Czy ktoś zna odpowiedź na pytanie czy cewka zaplonowa H3T011 może zastąpić cewkę H3T031? Ta jedna cyferka może mieć jakieś znaczenie?
waldi-1 - 24-08-2007, 20:32

basiu sąsiadko , moim zdaniem niema to żadnego znaczenia kupuj smiało
Anonymous - 24-08-2007, 23:41

dzięki za pociesznie :) Kupilam wczoraj na podstawie "oględzin", paczka już w drodze, a dzisiaj dopiero poznalam numer mojej cewki... Ale wychodzi, że dobrą mam intuicję :wink: Pozdrawiam Maniaków.
waldi-1 - 25-08-2007, 08:16

taki termostst powinnas w olkuszu kupić
Anonymous - 11-09-2007, 23:12

Przepraszam... zrobione, jeżdżone to i zapomniane :doubt: Wstyd mi. A winnam podziękowanie MichaŁowi - za japaneze - pierwszy czŁowiek który wiedziaŁ o co pytam :? i "sąsiadowi z ChechŁa" - Waldi, wrócę skruszona, i zapytam... gdzie w tym naszym Olkuszu można zdobyć jakieś cokolwiek do galantów? Każda drobnostka to dla mnie Kraków lub Dąbrowa... :lol: Pozdrawiam i dziekuję.
waldi-1 - 12-09-2007, 09:15

DO galantam możesz kupic w sklepie z częsciami japońskimi a jest to niedaleko cabały , jak skręcasz na światłach w lewo skręcasz w brame w lewo tam gdzie jest stacja lpg tylko niejedziesz tam daleko a stajesz zaraz po prawo przy tym warsztacie samochodowym , obok niego przy bramie jest tami niski budynek tam pisze częsci do samochodów japońskich , wiele częsci mozna tez dostać w sklepie przy trasie jak jedziesz na dąbrowe jest on po lewej stronie za wjazdem na kopalnie olkusz, stoja tam na placu wózki widłowe