Forum ogólne - Evo IX w TVN Turbo
arekp - 03-09-2007, 01:18 Temat postu: Evo IX w TVN Turbo Jutro (poniedzialek) o 22:50 w programie Sparing beda meczyc IX w wersji 360KM.
Anonymous - 03-09-2007, 02:04
Jutro to będzie powtórka
Już widziałem ten odcinek - jeden z komentatorów cały czas twierdził, że EVO w tej wersji jest całkowicie nieopłacalnym zakupem (jednocześnie dodał, że podstawowa wersja 280 KM to idealny wybór) i bąkał coś o śmieszej rurze wydechowej.
Oboje za to zgodzili się z tym, że EVO to świetne auto
Chooper - 03-09-2007, 05:23
taa na początku, że tamw środku jest taka mniejsza malutka rurka wydechowa, i ze śmiech na sali, potem przy Adamusie, że za duża...
w ogóle ten program to taki troche dla niepełnosprytnych jest....
wczoraj chyba pokazywali efekty pastwienia się wszystkich ekip programowych nad tym autem, bo w automaniaku też jeździli nim po jakiejś płycie lotniska i stwierdzili, że to auto może doprowadzić kierowcę do stanu zawałowego . Pewnie TVN na dzień dostał to evo od MMC to musieli ponagrywać wszelikie możliwe programy z nim seseseseesesese.
saphire - 03-09-2007, 08:22
Oglądałem przypadkiem rano w sobotę jak ten wysoki łysy zapodawał po lotnisku i jak mu przypięli EKG - tętno mu skakało do 150 a ciśnienie do prawie 200 no i generalnie same ochy i achy no i że super auto
Anonymous - 03-09-2007, 09:58
Chooper napisał/a: | wczoraj chyba pokazywali efekty pastwienia się wszystkich ekip programowych nad tym autem, bo w automaniaku też jeździli nim po jakiejś płycie lotniska i stwierdzili, że to auto może doprowadzić kierowcę do stanu zawałowego . Pewnie TVN na dzień dostał to evo od MMC to musieli ponagrywać wszelikie możliwe programy z nim seseseseesesese. |
Dokładnie tak samo było kiedy dostali Ferrari 360, Nissana 350 Z i jeszcze kilka innych modeli. Co do programu to na prawdę zawsze jestem pod wrażeniem wypowiedzi Klimkowskiego Kiedyś powiedział coś bardzo ciekawego na temat gokartów przy okazji testu 207 CC ale niestety tego teraz nie przytoczę.
Anonymous - 03-09-2007, 11:27
Gucio napisał/a: | Dokładnie tak samo było kiedy dostali Ferrari 360, Nissana 350 Z i jeszcze kilka innych modeli. Co do programu to na prawdę zawsze jestem pod wrażeniem wypowiedzi Klimkowskiego Kiedyś powiedział coś bardzo ciekawego na temat gokartów przy okazji testu 207 CC ale niestety tego teraz nie przytoczę. |
Tak samo z Outlanderem
Robson86 - 04-09-2007, 15:52
slo_mo napisał/a: | jeden z komentatorów cały czas twierdził, że EVO w tej wersji jest całkowicie nieopłacalnym zakupem |
na codzien mysle ze mial racje, bo samemu wystarczyla by mi "podstawowa" wersja ...ale apetyt rosnie w miare jedzenia jak kazdy wie slo_mo napisał/a: | i bąkał coś o śmieszej rurze wydechowej |
nie mial sie do czego doczepic to sie czepil srednicy koncowki wydechu..ehh ci profesjonalisci saphire napisał/a: | no i generalnie same ochy i achy no i że super auto |
hehe to sie wie ze takie jest
pozdroo
Anonymous - 04-09-2007, 16:27
Dla mnie wystarczy to... http://www.youtube.com/watch?v=s1ZWJjC648I
a jakby nie patrzec to wersja IX jest tylko poprawiona VIII.
Nie moge sie doczekac X - to bedzie hit.
http://www.autoblog.com/2...evo-x-in-motion
Anonymous - 04-09-2007, 18:46
Swoją drogą w Top Gear świetnie kręcą zdjęcia
Robson86 - 04-09-2007, 21:13
dany642 napisał/a: | Swoją drogą w Top Gear świetnie kręcą zdjęcia |
swego czasu pamietam ze "testosteron" mial byc taka "polska" wersja Top gearu... ale chyba cos im nie wyszlo...
(pamietam ich test Avensisa z przewozem workow ziemniakow )
Pozdroo
Anonymous - 04-09-2007, 22:34
Top Gear ma za duzy budzet zeby ich przebic i wyjsc z podobnym programem w Polsce.
Anonymous - 04-09-2007, 23:50
To nie tylko kwestia budżetu ale też prowadzących. Polscy prezenterzy z reguły przed kamerą stają się drewniani a ich żarty czy anegdotki opowiadane bez cienia emocji bardziej irytują niż bawią.
A Testosteron był porażką jakich mało choć ambicje mieli duże i nawet chciałem by coś z tego wyszło.
Robson86 - 05-09-2007, 11:29
ambicje, pomysl byly ale wykonanie....no comment
Owszem mieli kilka fajnych pomyslow, smiesznie i z pomyslem przeprowadzonych testow ale pozostala jedna wazna o ile nie najwazniejsza kwestia... NRQ napisał/a: | prowadzących | ...
Pozdroo
Anonymous - 05-09-2007, 12:52
Robson86 napisał/a: | (pamietam ich test Avensisa z przewozem workow ziemniakow ) |
Marchewek
Swoją drogą każdy z polskich prowadzących program motoryzacyjny za wszelką cenę chce udawać Clarksona i powiedzieć coś w jego stylu. Niestety z marnym skutkiem
Anonymous - 05-09-2007, 13:49
Bo żeby go (Clarksona) udawać trzeba się naprawdę wyluzować i mieć zielone światło od stacji na różne "odstępstwa" językowe podczas nagrywania programu
U nas stacje są political correct
|
|
|