To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - CHwaszczyno - auto gaz pilne

Anonymous - 04-09-2007, 19:06
Temat postu: CHwaszczyno - auto gaz pilne
jest ktosc moze z tych okolic ?? potrzebuje auto gazu co robi holendry bo 3m powiedzieli mi ze nie ma takiego :/
Anonymous - 04-09-2007, 19:36

Hej -zajedź do autogazu w Chwaszczynie -droga na Osowę - po prawej stronie stoją na podwórku terenówki - numer do zakładu (058) 552 84 42. Dobrze robią samochody i myślę że powinni Ci tam pomóc.
Anonymous - 04-09-2007, 19:39

ten numer wlasnie przed chiwla znalazlem na necie :) pojade napewno bo u 3 miescie nie robia holendrow kazali mi jechac wlasnie do chwaszczyna :/ jutro zadzwonie i jeszcze w tym tygodniu musze jechac bo juz mnie ch.... strzela ze nie moge miskiem jezdzic ;/ dzieki za pomoc
Marcino - 04-09-2007, 21:04

Jedz tam, jedz ja tam załozyłem gaz do galanta, i tak jestem zadowolony, dobrze chodzi ze nie mam czasu na przeglad jechac...
Pozdarwaim

Anonymous - 05-09-2007, 18:19

no i wszystko jasne dzwonilem dzis do goscia co robi tylko holendry i pojechalem tam to jest troche przed chwaszczynem - miszewo- i uslyszalem cos takiego ze mam pekniety wtryskiwacz i gaz nie dochodzi jak powinien do slinika a polsce jest podobno tylko jeden warsztat co moze podkreslam moze bylby wstanie cos z tym zorbic a jak nie to zostaje mi holandia ;( bo to sa gotowe elementy nie dostepne w polsce

i postanowielm ze bede narazie jezdzil na benzynce i jak troche uzbieram to zakladam sekwencje tu u nas w kraju bo jestem potwornie wsciekly :(