Space Star Ogólne - rysy na kokpicie
Anonymous - 09-09-2007, 22:09 Temat postu: rysy na kokpicie witam, w moim space starze mam rysy na kokpicie od strony pasazera i chcialbym cos z nimi zrobic lecz niestety nie mam pomyslu, sa to rysy na ok 2mm , znacie moze jakies srodki ktorymi moglbym poprawic wyglad kokpitu od strony pasazera ? pozdrawiam serdecznie
PS. na allegro znalazlem cos takiego : http://moto.allegro.pl/it...ross_auto_.html myslicie ze podziala
menti - 10-09-2007, 10:37
Ciężko powiedzieć jak taki środek się sprawi....z reguły na zdjęciach wychodzi całkiem nieźle, a znacznie gorzej jest w rzeczywistości!
Ale głowa do góry....producent przewidział wszystko i jeżeli nie zaczyści rysy,to pozostanie Ci naklejenie na ryski ową naklejkę reklamową, która wchodzi w skład zestawu
Brzmi jak WIEJSKI TUNING
Student - 10-09-2007, 12:03
Moim zdaniem kokpit jest z innego plastiku (bardziej miękkiego) niż quady. Jest to bardzo wredny plastik do renowacji, Ja jeszcze nie znalazłem sposobu jak usunąć rysy w swoim kufrze (chyba wyłożę go materiałem)
SZYNA - 10-09-2007, 14:40
Wydaje mi się, że Student ma rację, przecież to nie jest zwykly plastik tylko jakieś dziwne tworzywo sztuczne, może lepiej popytać w jakiś szrotach czy nie mają calej deski choć pewnie koszty by byly wysokie, pozostaje jeszcze fototapeta
Pozdrawiam
Anonymous - 18-09-2007, 21:05
Witam ostatnio na necie widzialem ale byla to cala przekladka z anglika za 3000zl
|
|
|