Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Luźne rozmowy Mitsumaniaków z nad morza ...
Kibloo - 18-09-2007, 20:44 Temat postu: Luźne rozmowy Mitsumaniaków z nad morza ... dm17,
dobry pomysł, ale dla mnie nie na ten weekend, bo wybieram sie na hacjende do moich rodziców do Fromborka- ale w każdym innym terminie jestem za... (oki wiem ta wypowiedź w temacie spot) pozdro
Anonymous - 18-09-2007, 20:49
ale nikt nie mówi ze to miałby być ten weekend z resztą i tak ponoć ma być pogoda do bani wiec trzeba by najpierw wybrać jakiś dogodny termin..... miłej zabawy w hacjendzie
Anonymous - 18-09-2007, 21:57
Kibloo napisał/a: | wybieram sie na hacjende do moich rodziców do Fromborka |
Mów kiedy i o której to cie namierze. He He
akbi - 19-09-2007, 11:08
dm17 napisał/a: | Co do tej wierzy widokowej w Kolibkach - skoro tyle osób by sie tam wybierało to może by sie tam kiedyś spotkać na minispota |
można spróbować ... 15 październik to poniedziałek, więc można by najbliższego spota zrobić dzień wcześnie 14-stego o 14-stej np .... zobaczymy
Kibloo - 19-09-2007, 12:13
doli73 napisał/a: | Kibloo napisał/a: | wybieram sie na hacjende do moich rodziców do Fromborka |
Mów kiedy i o której to cie namierze. He He |
Z tobą to się w weekend możemy na piwko umówić hihi BTW będę jechal w piątek b. późno (21-22)
Pozdro
[ Dodano: 19-09-2007, 12:14 ]
akbi napisał/a: | dm17 napisał/a: | Co do tej wierzy widokowej w Kolibkach - skoro tyle osób by sie tam wybierało to może by sie tam kiedyś spotkać na minispota |
można spróbować ... 15 październik to poniedziałek, więc można by najbliższego spota zrobić dzień wcześnie 14-stego o 14-stej np .... zobaczymy |
Dobry pomysł, bo ja zazwyczaj w poniedziałki jestem poza trójmiastem, a w niedziele jak najbardziej w 3m
Anonymous - 19-09-2007, 23:16
Kibloo napisał/a: |
Z tobą to się w weekend możemy na piwko umówić hihi BTW będę jechal w piątek b. późno (21-22) |
Może wpadniesz do Elbląga w sobotę to sie spotkamy na bajere. Piwko to napewno tak ale nie tym razem bo trochę choruje i biorę leki. Ale spotkonko możemy zrobić. Daj na PW swoj nr kom to się dogadamy.
pozdr.....!!!!!!!!!!!!
sruba - 20-09-2007, 00:03 Temat postu: OT jak chcecie sobie popieprzyc bzdurki niezwiazane z zadnym tematem to prosze tutaj.
zreszta bedzie to tez smietnik z Waszych offtopow z pozostalych tematow...
Anonymous - 20-09-2007, 00:08
Hehehe prezes sie zdenerwował
śledzie 1:1 jak wracałem to był karambol przy klifie...i śledzie przebiegały przez ulice i chciałem jakiegoś na maskę zabrać ale umknął
novy - 20-09-2007, 11:13
nioooo, jeszcze nie wiem co napisac, to tak popieprze bzdurki....
telefon, przepraszam...zaraz wracam....
Anonymous - 23-09-2007, 10:03
ej, za tydzien bede juz na stale w gda - idziemy wszyscy razem gdzies na karaoke??
Marcino - 23-09-2007, 11:33
A ja wam powiem ze byłem wczoraj na weselu i jeszcze dochopdze do siebie... a i karaoke było i wszytko....
POzdrawiam
Kibloo - 23-09-2007, 20:09
No i byłem we Fromborku i zarowno jak i wogóle w Elblągu też i się zespotowaliśmy z Morasiem i Doli73 i było nieźle nawet bez piwa...
a poza tym ppozdro dla wszystkich dla ktorych weekend jest zbyt krótki a tydzień roboczy zbyt długi. W tym tygodniu grzeję na południe do Zabrza i Raciborza hehe...
Pozdro
Anonymous - 23-09-2007, 23:09
Kibloo napisał/a: | No i byłem we Fromborku i zarowno jak i wogóle w Elblągu też i się zespotowaliśmy z Morasiem i Doli73 i było nieźle nawet bez piwa |
Dodaj że rozdaliśmy trochę wizytówek
novy - 24-09-2007, 08:58
A ja weekend spedzilem na rajdzie orlen....pobudka o 4, caly dzien na nogach w tumanach kurzu, wieczorem impreza przy ognisku do poznej nocy z ludzmi ktorzy mają benzynę zamiast krwi....jestem wypompowany jak studnia na saharze!! Ale warto było
...ooo, i Adams wrócił
akbi - 24-09-2007, 09:27
adams12 napisał/a: | za tydzien bede juz na stale w gda |
z tego co pamiętam miałeś być 4 miechy - wyrzucili Cię z woja
|
|
|