Tuning - Zderzak
Maciek - 29-01-2006, 18:54 Temat postu: Zderzak Czy ktoś wie jak bardzo trzeba by sie napracować aby TO pasowało do mojego Gala ?
Rafal_Szczecin - 29-01-2006, 19:04
Maciek jak cos to znam goscia(ze szczecina, ten od hondy co byl na wospie) ktory prawdopodobnie wrzezbil by Ci ten zderzaczek do gala,
Zachar tez go zna , nawet lepiej niz ja, bo to jego znajomy a chodzi tu o Martiego.
pozdrowka.
Anonymous - 30-01-2006, 20:23
Maciek usmiechni sie domnie na PRV lub gg 2048378 to podoam Tobie namiary do Martiiego a jego prace widziales
Maciek - 30-01-2006, 22:38
Dzieki Dzieki ale koleś z tego co pamietam to cos o kosztach ponad moja kase mowił. Ze przy jednostkowych sztukach sie nie opłaca itd miałem nadzieje ze znajde jakis gotowy standardowy (no nie taki bardzo )zderzak i cosik pokombinuje. Nie bardzo wiem natomiast co jest najbardziej zbliżone tak aby przeróbki były jak najmniejsze.
Rafal_Szczecin - 30-01-2006, 22:44
Nie no Maciek, musiales cos pomylic .
Martii za przerobke mojego zderzaka, zaproponowal calkiem rozsadne pieniadze (patrzac ile kosztuje nowy oryginalny zderzak )
z przerobka zderzaka (nie wiem jak wielka czy nie bedzie go trzeba ciac bo bedzie za szeroki powinienes sie zmiescic w kwocie 300-500 zl tak mi sie wydaje . + oczywiscie zakup zderzaka )
porozmawiamy o tym na jakims zlocie .
pozdrowka
Maciek - 04-02-2006, 18:05
No to czekam na zlocik moze faktycznie cosik pokiełbasiłem z tymi cenami
Anonymous - 06-02-2006, 20:39
koszta byly by wysokie gdyby musial robic wszytsko od podstaw czyli kopyto robic dla jednego zdezaka sie nie oplaca poniewaz koszta tkz kopyta to prawie 1500 zł wiec prosciej jesli kupisz obojetnie jaki zdezak dasz swoj aktualny i on z dwcho zrobi jeden i zamkniesz sie w 300zł
|
|
|