Sporty Motorowe - #### PILNE### SA DWA MIEJSCA NA RAJD SZWECJI ######
Anonymous - 31-01-2006, 00:10 Temat postu: #### PILNE### SA DWA MIEJSCA NA RAJD SZWECJI ###### JAK W TEMACIE. WIEM ZE POZNO ALE DLA ZDECYDOWANYCH TO ŻADEN PROBLEM. MAM DWA WOLNE MIEJSCA NA RAJD SZWECJI, PREFERUJE KONTAKT TELEF.0-81 7519363 LUB 502664090 LUB GADU NR. 1735685 LUB E-MAIL masicz@gmail.com wyjazd sroda w poludnie powrot w poniedziałek. koszt okolo 600-700 zl za wszystko tj. paliwo /prom/noclegi /karnet plusem jest to że na pokladzie mamy dziennikarza a co sie z tym wiąże naklejkę MEDIA czyli przepustkę wszedzie tam gdzie nie moze szary kibic (prawie)
pozdrawiam Piotr Masicz
[ Dodano: Wto Sty 31, 2006 9:09 pm ]
szkoda że nikt nie chce skorzystac...
Hubeeert - 06-02-2006, 17:41
No to czekamy na relację a jeszcze lepiej fotorelację z Rajdu Szwecji.
Bardzo chciałem jechać.......
cholerny szef...
Anonymous - 07-02-2006, 22:54
oprawe wizyjno -fotograficzną zapewni debiutant czyli ....Borecki Konrad
piwkotom - 08-02-2006, 00:25
hmmm.... prawde mowiac.... dalem ciala....
napomknalem kumplowi tak z glupia frant przedwczoraj, ze mieliscie wolne miejsca do Szwecji i spytal czemu mu wczesniej nie powiedzialem. Ja no ze, tego, mi to nawet przez mysl nie przeszlo, ze on by chcial.
Ale efekt jest taki ze jesli byscie mieli w przyszlosci jakis vacat to on sie pisze. Tylko podaj Piotrmas, jakie wam wyszly realne koszty tego wyjazdu, bo w te 600-700zl/os to mi sie nie bardzo chce wierzyc. Robilismy kiedys z kumplem kalkulacje i wyszlo po 2000/leb.
pzdr, no i czekam na zdjecia.... mimo wszystko
Anonymous - 08-02-2006, 01:03
piwkotom, wez pod uwage ze pojechalismy we 3 wiec koszty delikatnie wyzsze byly ale 600-700zl jest calkiem realne. zdjecia i moze jakies urywki filmow wrzuce jak ochlone z wrazenia
Anonymous - 17-02-2006, 01:10
nie naleze do grona lejacych wode poza lanym poniedziałkiem. to jest naprawde realna kwota przy układzie 4/5 osób na autko. niestety nastepny wyjazd sierpien ale bez mojej tym razem skromnej osoby. bede w tym czasie na tej samej wysokosci ale okolo 1000 km na zach. te szlaki naprawde mamy przetarte od wielu lat tak jak i Rajd Niemiec ale to inna bajka. polecam polaczyc wakacje na Cyprze , Turcji z terminem rajdu . a najlepiej...Argentyna . mamy plan jak tam dojechac na kołach cała drogę troszke zartuje ale ...tylko troszke . pozdrawiam do zobaczenia ..kiedys na ...
|
|
|