To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - kącik niezadowolonych z moderowania Choopera

Chooper - 03-10-2007, 21:25
Temat postu: kącik niezadowolonych z moderowania Choopera
postanowiłem wyręczyć wszystkich nieśmiałych, więc sam założę ten temat

Wszystkich szanownych Państwa którzy czują się strasznie zbulwersowani obecnością i działalnością "pożal sie Boże" moderatora Choopera zachęcam do dyskusji. Ze swojej strony obiecuję nie moderować w tym temacie, aczkolwiek poczytać chętnie poczytam :D

do dzieła Państwo nietykalni :)

Anonymous - 03-10-2007, 21:50

Nie ma ludzi idealnych dlatego nie znalazł sie jeszcze nikt kto by wszystkim dogodził, do tej pory nikt nie zalazł mi za skóre i.........niech tak zostanie :mrgreen:
saphire - 03-10-2007, 22:32

Chooper weź nie marudź :badgrin: idź lepiej moderować - jak dla mnie to masz moje absolutorium :mrgreen:

To jakiś jesienny czas autodestrukcji czy autokrytyki na forum nastał czy co? :shock:

:lol:

Anonymous - 03-10-2007, 22:35

Chooper ma trudne dni w miesiącu :twisted: :twisted: :twisted:
Chooper dla relaxu :drinkers: :drinkers:

Chooper - 03-10-2007, 22:47

nie no, ja jestem bardzo radosny i uśmiechnięty, ale jak sobie tk tu działam od dłuższego czasu, to średnio raz w miesiącu trafia sie przypadek osoby, która ma mnie za skończonego idiote i nie przyjmuje żadnego pouczenia ;) i daje pod wątpliwość moją obecność tutaj.

też daję tym osobnikom płci wszelakiej możliwość na zgadanie się i założenie ankiety czy coś ;)

wiadomo od dawna, że w kupie raźniej :)

saphire - 03-10-2007, 22:49

To na pewno przesilenie jesienne :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Anonymous - 03-10-2007, 22:49

Chooper jak pisał Saphire- wszystkich nie zadowolisz a tych marudów to :finga: :finga: :finga: choroby sie zdarzają i nic na to nie zrobisz :D :D :!: :D :D
Hubeeert - 04-10-2007, 00:36

Chooper napisał/a:
nie no, ja jestem bardzo radosny i uśmiechnięty, ale jak sobie tk tu działam od dłuższego czasu, to średnio raz w miesiącu trafia sie przypadek osoby, która ma mnie za skończonego idiote i nie przyjmuje żadnego pouczenia i daje pod wątpliwość moją obecność tutaj.

też daję tym osobnikom płci wszelakiej możliwość na zgadanie się i założenie ankiety czy coś

wiadomo od dawna, że w kupie raźniej

:D BRACIE DAJ PYSKA NIECH CIĘ UCAŁUJĘ :D

To Ciebie też się czepiają te wredne usery? :lol:

Chooper - 04-10-2007, 05:12

no popatrz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :badgrin: :badgrin: :badgrin: 8)
TNT - 04-10-2007, 07:25

Wy nie dobre. A fe jak moze cie byc tacy okropni. Szkoda ze to off topic bo za pisanie nie na temat dostalbym belke. Mozna w drodze wyjatku :) Chopy olac to i juz. Pozdrawiam slowami naszego frenda KOCHAM WAS
cns80 - 04-10-2007, 07:27

Zmęcie temat na:
Niezależne Ogólnotopicowe Stowarzyszenie Pokrzywdzonych Adminów i Moderatorów(NO-SPAM) :D
Naprawdę jesień nastała :P
Tylko mi się z żalu nie potnijcie :wink:

My użytkownicy kochamy Was....

.... tak jak Wy nas :twisted:

Tomasz82 - 04-10-2007, 08:27

Mam pytanie kto to jest ten pan CHOOPER? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:
polsaler - 04-10-2007, 09:32

TNT napisał/a:
Pozdrawiam slowami naszego frenda KOCHAM WAS

O kim kurde mowa ????????? :D :D :D

Anonymous - 04-10-2007, 09:41

Prowokacja Panowie, prowokacja :wink: :lol:

Mi tam nasi "faszyści" bardzo pasują :badgrin:
Really... :mrgreen: :biggrin:

Jackie - 04-10-2007, 09:53

cns80 napisał/a:
Niezależne Ogólnotopicowe Stowarzyszenie Pokrzywdzonych Adminów i Moderatorów(NO-SPAM)

Pienkne ;) Podobywuje mnie się, znaczy używałem bendem ;)
Pozdrawiam