Off Topic - kącik niezadowolonych z moderowania Choopera
Chooper - 03-10-2007, 21:25 Temat postu: kącik niezadowolonych z moderowania Choopera postanowiłem wyręczyć wszystkich nieśmiałych, więc sam założę ten temat
Wszystkich szanownych Państwa którzy czują się strasznie zbulwersowani obecnością i działalnością "pożal sie Boże" moderatora Choopera zachęcam do dyskusji. Ze swojej strony obiecuję nie moderować w tym temacie, aczkolwiek poczytać chętnie poczytam
do dzieła Państwo nietykalni
Anonymous - 03-10-2007, 21:50
Nie ma ludzi idealnych dlatego nie znalazł sie jeszcze nikt kto by wszystkim dogodził, do tej pory nikt nie zalazł mi za skóre i.........niech tak zostanie
saphire - 03-10-2007, 22:32
Chooper weź nie marudź idź lepiej moderować - jak dla mnie to masz moje absolutorium
To jakiś jesienny czas autodestrukcji czy autokrytyki na forum nastał czy co?
Anonymous - 03-10-2007, 22:35
Chooper ma trudne dni w miesiącu
Chooper dla relaxu
Chooper - 03-10-2007, 22:47
nie no, ja jestem bardzo radosny i uśmiechnięty, ale jak sobie tk tu działam od dłuższego czasu, to średnio raz w miesiącu trafia sie przypadek osoby, która ma mnie za skończonego idiote i nie przyjmuje żadnego pouczenia i daje pod wątpliwość moją obecność tutaj.
też daję tym osobnikom płci wszelakiej możliwość na zgadanie się i założenie ankiety czy coś
wiadomo od dawna, że w kupie raźniej
saphire - 03-10-2007, 22:49
To na pewno przesilenie jesienne
Anonymous - 03-10-2007, 22:49
Chooper jak pisał Saphire- wszystkich nie zadowolisz a tych marudów to choroby sie zdarzają i nic na to nie zrobisz
Hubeeert - 04-10-2007, 00:36
Chooper napisał/a: | nie no, ja jestem bardzo radosny i uśmiechnięty, ale jak sobie tk tu działam od dłuższego czasu, to średnio raz w miesiącu trafia sie przypadek osoby, która ma mnie za skończonego idiote i nie przyjmuje żadnego pouczenia i daje pod wątpliwość moją obecność tutaj.
też daję tym osobnikom płci wszelakiej możliwość na zgadanie się i założenie ankiety czy coś
wiadomo od dawna, że w kupie raźniej |
BRACIE DAJ PYSKA NIECH CIĘ UCAŁUJĘ
To Ciebie też się czepiają te wredne usery?
Chooper - 04-10-2007, 05:12
no popatrz
TNT - 04-10-2007, 07:25
Wy nie dobre. A fe jak moze cie byc tacy okropni. Szkoda ze to off topic bo za pisanie nie na temat dostalbym belke. Mozna w drodze wyjatku Chopy olac to i juz. Pozdrawiam slowami naszego frenda KOCHAM WAS
cns80 - 04-10-2007, 07:27
Zmęcie temat na:
Niezależne Ogólnotopicowe Stowarzyszenie Pokrzywdzonych Adminów i Moderatorów(NO-SPAM)
Naprawdę jesień nastała
Tylko mi się z żalu nie potnijcie
My użytkownicy kochamy Was....
.... tak jak Wy nas
Tomasz82 - 04-10-2007, 08:27
Mam pytanie kto to jest ten pan CHOOPER?
polsaler - 04-10-2007, 09:32
TNT napisał/a: | Pozdrawiam slowami naszego frenda KOCHAM WAS |
O kim kurde mowa ?????????
Anonymous - 04-10-2007, 09:41
Prowokacja Panowie, prowokacja
Mi tam nasi "faszyści" bardzo pasują
Really...
Jackie - 04-10-2007, 09:53
cns80 napisał/a: | Niezależne Ogólnotopicowe Stowarzyszenie Pokrzywdzonych Adminów i Moderatorów(NO-SPAM) |
Pienkne Podobywuje mnie się, znaczy używałem bendem
Pozdrawiam
|
|
|