To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Witaj Śląsk

TNT - 10-10-2007, 13:27
Temat postu: Witaj Śląsk
W piatek jade do tych odebrać samochód Fiacika. Ktos mnie może poprowadzić jak dojechać. A może mały spot.
JCH - 10-10-2007, 13:52

TNT napisał/a:
do tych
Do tych jakich? Do tych Tych czy do tych Tychów :?: :wink:
Generalnie drog aprosta jak drut. Jak już się przebijesz przez Warsaw i wjedziesz w obszar G.Śląska ("gierkówką", tak?) to kierujesz się na Bielsko. Wjeżdżasz w Tychy i jeśli do fabryki to kierujesz się na Oświęcim.
Może są jacyś tyszanie na Forum?

igi - 10-10-2007, 14:08

TNT napisał/a:
W piatek jade do tych odebrać samochód Fiacika

To w salonach w Białym już nie ma :?: :!: :mrgreen:

Sprzedałeś Hanie :?: :twisted:

Anonymous - 10-10-2007, 14:30

tak btw - czemu TNT masz w profilu Honda Civic skoro Hania to accord? :badgrin:
JCH - 10-10-2007, 20:46

igi napisał/a:
To w salonach w Białym już nie ma
W Tychach lepsze bo ciepłe :mrgreen:
TNT - 11-10-2007, 07:59

adams12 napisał/a:
tak btw - czemu TNT masz w profilu Honda Civic skoro Hania to accord? :badgrin:

Hania to Civic. Acordeona juz dawno nie ma :( Jade po auto do firmy dlaczego z Tych nie mam pojęcia. Moze lepsza cena albo tam jest dostepne.

[ Dodano: 11-10-2007, 08:01 ]
igi napisał/a:
Sprzedałeś Hanie

Nigdy w zyciu jak narazie bardzo mi odpowiada. Ma to cos. Jak na razie zero problemow no moze3 takich kosmetycznych troche wyszlo ale z tym daje sobie rade. Na nowe auto mnie nie stac. Szczesciarzu.

igi - 12-10-2007, 08:07

TNT napisał/a:
igi napisał/a:
Sprzedałeś Hanie

Nigdy w zyciu jak narazie bardzo mi odpowiada. Ma to cos. Jak na razie zero problemow no moze3 takich kosmetycznych troche wyszlo ale z tym daje sobie rade. Na nowe auto mnie nie stac. Szczesciarzu.

Szczesciarzu, nie szczesciarzu dzieci Duracelki będą mówiły do Ciebie dziadku jak ja jeszcze bede spłacał ten samochód. :? :P

No ale ogólnie jestem bardzo zadowolony z autka wiec masz tracje jestem szczesciarz :)

TNT - 22-10-2007, 14:50

Bylem wrocilem zwyciezylem. No juz jestem po wyjezdzie. Szok Tychy to fajne miasto ani jednej taksówki. Odebralismy nasze fiaciki i w droge do domu. Pozdrowienia dla "Mordy" z Łodzi dzieki za popilotowanie i dotrzymanie towarzystwa w drodze przez Uć (co prawda tylko telefonicznie ale jednak) Autka bardzo fajne. Za miesiac chyba znowu wypad do Tych a moze Tamtych.