To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - Coś tam świszczy coś tam piszczy!!

Anonymous - 13-10-2007, 17:52
Temat postu: Coś tam świszczy coś tam piszczy!!
Mam małe pytanie gdzie w Bydgoszczy znajde dobry i TANI warsztat?? Szukam ponieważ od jakiegoś czasu slizga mi się pasek :( (chyba od alternatora) i popiskuje-zazwyczaj przy ruszaniu lub zmianie biegów,z racji tego że moja wiedza na temat mechaniki jest bardzo mała nie wiem czy trzeba wymienic pasek czy może nalezy to wyregulować napinaczami.Boje sie że pojade do byle jakiego warsztatu a tam skasuja mnie zupełnie niepotrzebnie,za coś czego mozna było uniknąć.
Poza paskiem jest jeszcze stukające zawieszenie które na równej drodze jest ok.ale jak wjade na nierówną droge zaczyna stukać tak jakby uderzał metal o metal(chodzi o przednie koło od strony kierowcy).
Jestem ciekawy ile to mnie bedzie razem kosztowało??
Pozdrawiam i z góry dziękuje za wszystkie rady :twisted:
ps.jezeli znacie też taniego lakiernika to dajcie znać-bo tam gdzie sie dowiadywałem to za element chcą po 200-150zł.

Anonymous - 13-10-2007, 20:14

Lakiernika taniej już nie znajdziesz. Znam jednego, co maluje za 100zł, ale nie polecam bo tu wykładnikiem jakości jest cena.

Odnośnie warsztatu to ja wszystkie swoje auta serwisuję w JC na Inowrocławskiej 35a, tel do nich 52 340 41 07. Mają tanio i robią solidnie.

W niedziele jest spotkanie pod Łuczniczką - zapraszam!