To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Ogólne - resetowanie śred. zużycia paliwa na komp. pokł.??

Anonymous - 20-10-2007, 01:04
Temat postu: resetowanie śred. zużycia paliwa na komp. pokł.??
Szanowni Mitsumaniacy!
Poratujcie młodego M-maniaka i powiedzcie jak zresetować wskazania komp. pokładowego nt. zużycia paliwa i itp.
Sciągnąłem właśnie autko z Niemiec, a instrukcja po niemiecku równie dobrze mogłaby być po chińsku... :lol:
Dzięki!
Pozdrawiam życzliwych!
8)

Rafal_Szczecin - 20-10-2007, 01:09

przytrzymaj ten bialy przycisk - jezeli masz oryginalne na CD, a jezeli na kasety to czarny:D (disp) ( jezeli masz oryginalne radio ) bo jezeli nie, to niestety bedzie wyswietlana tylko 1 funckja

czyli przelaczasz np na srednie spalanie, przytrzymujesz, slyszysz pikniecie i jest zresetowane, to samo robisz z innmi funkcjami

zako7 - 20-10-2007, 09:01

Dokładnie tak jak napisał Rafał, długie naciśnięcie przycisku DISP przy ustawionym wskazaniu resetuje średnią prędkość samochodu, krótkie naciśnięcie zmienia wskazania pomiędzy: średnie zużycie paliwa (nie możesz resetować), przybliżony zasięg samochodu na ilości paliwa w baku (koryguje sie sam po wlaniu paliwa do baku). :)
Anonymous - 22-10-2007, 16:18

A jak się nie ma oryginalnego radia, to trzeba przytrzymać ten nieopisany przycisk przy wyświetlaczu - też się wtedy zresetuje.
Anonymous - 24-10-2007, 17:37

Bardzo Wam dziękuję!!
Mam wersję z firmowym radyjkiem (kasety), odnalazłem w/w przycisk i udało się... :biggrin:
:biggrin:
Pozdrawiam!