Kujawsko - Pomorskie - Kierowcy dzieciom
Anonymous - 26-10-2007, 20:21 Temat postu: Kierowcy dzieciom " KIEROWCY DZIECOM "
28 X 07 START GODZ 14:00
HSW ŁUCZNICZKA
Witamy serdecznie zmotoryzowanych kolegów!!!
Chcielibyśmy Was serdecznie zaprosić na akcje charytatywną dla dzieci z domów dziecka organizowaną z udziałem kierowców.
Akcja ma na celu integracje kierowców i dzieci, oraz wsparcie ośrodków wychowawczo-opiekuńczych.
Podczas spotkania odbedzie się kwesta, mile widziane będą słodycze oraz wszelka inna pomoc.
Gwarantujemy świetna zabawe i dobrze spędzony czas!
ZAPRASZAMY!!!
Anonymous - 27-10-2007, 00:42
Dzięki za info. Nie ma możliwości, żebyśmy nie przyjechali
Zapraszam do tematu "Spotkania niedzielne"
Anonymous - 28-10-2007, 19:54
Dlaczego nas tam nie było?
Poziom imprezy pozostawiał wiele do życzenia pomimo szczytnego celu. Nie jesteśmy "grupą" która w jakikolwiek sposób chce być utożsamiana z paleniem gumy, kręceniem bączków czy kręcenia silników do odcięcia zapłonu - my tak nie robimy i oficjalnie na tego typu imprezach się nie pokazujemy.
Anonymous - 28-10-2007, 20:20
więcej dymu,hałasu i zapachu spalonych opon niż biegających, zadowolonych dzieci z balonikami. Impreza dla dzieci to przede wszystkim bezpieczeństwo a nie popisy sprintu na drodze która to niby prowadziła na "festyn". Dzięki ale takim imprezom mówimy NIE. co innego organizowany zlot przez sss gdzie takie wyskoki są wysoko oceniane przez publike ale przede wszystkim dobrze zabezpieczone !!! a tu ..... może next time !!
Anonymous - 28-10-2007, 21:42
Z tego co słyszałem to większość opinni jest takich jak DiPi-ego, bartka_nkm,
I tak jak powiedziałeś bartek_nkm napisał/a: | pomimo szczytnego celu | reszta to....
A SZKODA że znaleźli się tacy co popsuli tą imprezę....
Ale życie- nauczka na następny raz
Mnie nie było więc nie oceniam
POZDRAWIAM
|
|
|