To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Wystawa w BlueCity - wrażenia

Anonymous - 15-02-2006, 13:27
Temat postu: Wystawa w BlueCity - wrażenia
Jako, że obiaduję tam czasami, to dziś wpadłem i widzę, że stoją. Czego mi brakuje?

1. informacji który samochód jest czym - nie jestem znawcą, więc nie rozpoznaję. Myślę, że większość ludzie nie rozpozna poszczególnych modeli
2. oferty ogólnej Mitsubishi
3. Hostess/stewardów, którzy będą mieć jakieś materiały i coś do powiedzenia

Może trafiłem na czas rozruchu, ale oprócz 4 czy 5 samochodów nie było zupełnie nic.

Kofi - 16-02-2006, 23:22

No i my tam zawitalismy w squadzie:
TNT
DominoS
Hubeeer
Jerzyk
Ja
i goście :)

Wrzucam tylko kilka fotek z racji tego ze pierwszy sie pojawilem przy necie.
Z pewnoscia Dominos wrzuci swoje (znacznie ladniejsze jakosciowo bo z aparatu a nie zabawki) no i jeszcze dorzuci fotki grupowe :)

TNT Za to zdjecie ten ochroniarz mogl nas zabic :P

Anonymous - 17-02-2006, 20:13

Widzę, że u was było równie nudno co wtedy, kiedy ja byłem. Wystawa byłaby o wiele ciekawsze, gdyby był ktoś pilnujący i pokazał co jest pod maską, pozwolił choćby zająć miejsce za kierownicą. Nie mówię już o tym, że ja ciągle nie wiem, które evo miało jaki numer (wiem wiem, bluźnierstwo).
Kofi - 17-02-2006, 21:03

Od lewej 6,8,9,7

To prawda...mogli by zrobic jakies ciekawe opisy w tych tabliczkach.
ogolnie ruch w blue city jak zawsze zerowy
i po za tym gdyby nie nasze forum to bym sie o tej wystawie niedowiedzial.

TNT - 18-02-2006, 07:03

Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo mielismy okazje sie spotkac popatrzec na sliczniutkie furki jedna to nawet znalem juz wczesniej ;) Przy okazji wystawy byl czs na kawke zdjecia i chwile osobistej rozmowy. Zabraklo opisow i jakichs prezentacji ale i tak bym pojechal jeszcze ze 100 razy na takie spotkanie.
Rafal_Szczecin - 18-02-2006, 10:17

a ja mam pytanko, czy tam nie stoi byle EVO VI JACKIEGO
Jackie - 18-02-2006, 10:32

No już nie moje.....Ale stoi coś co było moim samochodem ;)
igi - 18-02-2006, 10:40

no Fido ma rację troche pustawo!

Trza porobic wiecej pielgrzymek do miejsc i wystaw "świetych". Mi może sie uda zobaczyć to za tydzień o ile jeszcze bedą.

Rafal_Szczecin napisał/a:
a ja mam pytanko, czy tam nie stoi byle EVO VI JACKIEGO

Nie to nie Jackie-go ;) bo Jego miał więcej nalepek :) :mrgreen: :D :lol: 8) :P

Jackie - 18-02-2006, 10:51

igi napisał/a:
bo Jego miał więcej nalepek

Przez co był duuuużo szybszy i się lepiej trzymał drogi. O! ;)
Pozdrawiam

Anonymous - 18-02-2006, 11:35

Kofi napisał/a:
No i my tam zawitalismy w squadzie:

Ja niestety nie dotarłem.....:(
Mam nadzieję, że następnym razem się uda... :)

Pozdrawiam

Hubeeert - 18-02-2006, 11:48

Jackie napisał/a:
No już nie moje.....Ale stoi coś co było moim samochodem ;)

Coś to dobre okreslenie...
Niestety po blizszym przyglądnięciu się stwierdzam że jest dość solidnie "zmęczony"...

Hubeeert - 21-02-2006, 17:52

Zdjęcia Dominosa:

Anonymous - 21-02-2006, 20:14

jeeeeejq - troche tych zdjęć sie nacykało - jeśli ktoś sobie życzy w lepszej rozdziałce konkretne fotki to na maila moge podrzucić :)
a tak na marginesie - EVO VII tak pieknie mi pasuje do kurteczki ze ho ho :P jakby był mój... chociaż ta srebrna IX też wygląda zachęcająco... nie pogniewałbym się gdyby ktoś mi takowy ofiarował... no cóż - rozmarzyłem się :)
a tak na marginesie to miło było Was poznać - w sensie warszawiaków i chyba tak zainicjowane spotkanko będzie się powtarzać... :) Mimo pomieszkiwania tutaj od 2 lat jeszcze nie jestem przekonany do Warszawy - ale myśle ze z czasem z Wasza pomocą zmienie zdanie heheh
Pozdro także dla Jerzyka który jak widać na ostatniej fotce zdążył mnie dorwać czatując na mnie przy moim misiu