Sporty Motorowe - Witam :) mała prośba, modelarz w potrzebie
Anonymous - 03-11-2007, 02:13 Temat postu: Witam :) mała prośba, modelarz w potrzebie Witam , zwracam się do Was maniaków Mitsubishi o kilka zdjęć, poszukuję zdjęć EVO w dwóch moim zdaniem pięknych wersjach. Evo pięć oraz Evo sześć. Interesują mnie głownie mosty, zawieszenia, silniki oraz ich komory, nie pogardzę fotkami wersji rajdowych i WRC . Potrzebuję też zdjęcia servisu rajdowego, konkretnie pojazdy techniczne, namioty itp. Zwracam się do Was z tym problemem , ponieważ liczę na waszą pomoc w budowie małej dioramki w skali 1:24 właśnie z autami z spod znaku Mitsubishi . Modele jakie do tej pory posiadam to Mitsu Lancer Evo VI [wersja WRC Tamiya], na dniach Evo V [wersja cywilna Fujimi], oraz Mitsubishi Delica [Fujimi] . Do vana buduję malutką przyczepę transportującą narzedzia, komplety narzędzi, podnośniki itp.
Jeśli mi na to pozwolicię to w tym temacie będę umieszczać zdjęcia z postepu prac nad dioramą i samymi modelami.
Ps oto kilka zdjęć modeli, kiepskiej jakości i podczas budowy [Evo VI] oraz rozłożonego tuż po zakupie od znajomego vana .
Oto 2 zdjęcia materiałów z jakich może korzystać modelarz w trakcie budowy modeli.
Zapinki na maskę
Spoilery
Carbon
Ps2 temat założyłem również na pod forum Lancerków Evo, ale jako że moja diorama łączy sie z cywile z WRC to nie zaszkodzi tutaj wrzucić link do tematu w "EVO ogólne"
http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=17740
Anonymous - 03-11-2007, 09:12
Zbuduj model Colta CAO i go powiel-jestem pierwszym chętnym do zakupu:D
Hubeeert - 03-11-2007, 14:57
www.lancer-evo.net - tam poszukaj
Anonymous - 03-11-2007, 17:06
Niestety już wczoraj obejrzałem stronkę, malutko tych zdjęć , dlatego postanowiłem Was poprosić .
|
|
|