[96-02]Colt CJ0 - Napisy "Mitsubishi", "COLT" z tyłu
Anonymous - 04-11-2007, 17:00 Temat postu: Napisy "Mitsubishi", "COLT" z tyłu Mam Colta "98. Niestety mój Colcik nie ma z tyłu logo mitsubishi i napisu Colt. A chciałabym to mieć.
Jak to zdobyć? czy to są naklejki, czy samemu się robi?
Z góry dzi ęki za pomoc.
Pozdrawiam.
Marcin-Krak - 04-11-2007, 17:28
margarita, witam na forum
Ja też nie mam naklejek z tyłu - i nie chcę ich mieć - już widziałem kilka osób jak się zastanawiały co to za auto
Z tyłu logo nie było, jest tylko napis "MITSUBISHI" i "COLT" ewentualnie z wersją
Napisów szukać można np na allegro
Anonymous - 04-11-2007, 20:22
racja, po co napisy , niech sie domyslaja co ich wyprzedza:) z przodu znaczka i tak nie zobacza, bo kto dogoni colta:)??!!
pozdro
Anonymous - 04-11-2007, 21:34
Dzięki! Pomyślę... Może bez... Ale póki co sprawdzę na allegro
Pozdro
Anonymous - 06-11-2007, 20:09
Jeśli znajdziesz na Allegro w co wątpię nie przykleisz ich tak, żeby nie odpadły. To są pojedyncze literki. Po pierwszej myjce będziesz musiała szukać nowych. Jeśli masz znajomego grafika zwróć się do niego o wydrukowanie takiego napisu na folii bezbarwnej samoprzylepnej. Dużo tańsze i trwalsze rozwiązanie lub tak jak radzą koledzy olej to
Anonymous - 06-11-2007, 23:22
Ostatnio byłem w angli i sobie takie napis Mitsubishi colt zdjąłem z colcika wiec jak chcesz moge ci sprzedac dogadamy sie!
Anonymous - 08-11-2007, 23:24
Ja tez mam napisy i w sumie nie wiem czy mi sie to podoba... jak chcesz to jak sobie odkleje to Ci przesle Przykleisz sobie
|
|
|