Łódzkie - Jaki tu spokój !!!!!
young - 20-02-2006, 11:49 Temat postu: Jaki tu spokój !!!!! Jak w tytule...mordy !!!! czego tu tak cicho ?!
Kiedy jakieś spotkanko w pabianicach (czy gdzieś tam) jest tyle tematów do obgadanie przy piwku, a Wy co ?!
Przecież Dominos kupił nawą Carismę, trza ją opić i to szybko, bo się popsuję !!
Ja nie wiem, co się z Wami ostatnio dzieje !!!
Anonymous - 20-02-2006, 12:21
no wlasnie - bo mi sie rozeschnie
moze jakowoś w ten weekend 4-5 marca?
bo w najbliższy jade w gory wiec mnie nie bedzie w Lodzi
a co do Carismy to oddałem ją jeszcze do mechanika którego polecał CichyTom, bo trzeba z komputerkiem zwalczyć odcięcie zapłonu - zawiesił sie zapłon :/
Ale z tego co widzę to calkiem rozsądny kolo - więc mam nadzieje, że się szybko uwinie z Cari
a Cari całkiem pięknie wygląda - Youngowi też sie podobała - acha - Young - nie pożyczę wyświetlacza;) mozemy sie jedynie raz na jakiś czas zamienic jak bedziesz chcial zapoznać jakąś ladną panią i pochwalić sie wyświetlaczem cieklolokwloklystrakslaksicznym (nadal mam problemy z wymówieniem) heheh
Chooper - 20-02-2006, 16:41
no przecież było omówione, że w pierwszy weekend marca i już każdy następny, aż do skończenia świata i jeden weekend dłużej
young - 20-02-2006, 16:57
No to co, że było omówione !!! Nie mogę sobię popisać ??
Sprawdzam waszą czujność
piwkotom - 20-02-2006, 16:58
no to niestety beze mnie
mam pierwsza rocznice slubu .... co tu wiecej tlumaczyc?
Ale mimo wszystko..... bawcie sie dobrze.... ale to nie bedzie zabawa "przy piwku" tylko "bez piwka"
Chooper - 20-02-2006, 17:04
to żona niby jest ważniejsza???? NIE daj się wcisnąć pod pantofel
Następna rocznica już za rok, a drugie takie spotkanie z nami juz sie nie powtórzy, bo każde spotkanie z nami jest wyjątkowe...Zonka zrozumie
piwkotom - 20-02-2006, 17:06
Chooper napisał/a: | to żona niby jest ważniejsza???? NIE daj się wcisnąć pod pantofel
Następna rocznica już za rok, a drugie takie spotkanie z nami juz sie nie powtórzy, bo każde spotkanie z nami jest wyjątkowe...Zonka zrozumie |
buhahaha..... wybacz.... ale jednak: bez komentarza
P.S. Pojawie sie na spocie na poczatku kwietnia
Matejko - 20-02-2006, 17:27
sie przylacze, nie ma co, widac ze wiosna juz sie zbliza, wiec moja skromna osoba proponuje coby zatopic marzanne(gdziestam jadac do rosso to przez jakies mostki przejezdzam czyli jest gdzie ) i rozpoczac sezon letni oraz grillowy w rossoszycy
Chooper - 20-02-2006, 18:18
tylko daj ogłoszenie "Poznam ładną, kształtną, tylko o imieniu Marznna", to potem od biedy ją utopimy
Matejko - 20-02-2006, 20:02
Chooper napisał/a: | tylko daj ogłoszenie "Poznam ładną, kształtną, tylko o imieniu Marznna", to potem od biedy ją utopimy |
utopimy hmmm czerwonego eclipse
Leppe - 20-02-2006, 20:12
...Na na na na nic się nie dzieje na na na na nikt się nie bawi na na na na...
PIWKO przyjedz z ŻONĄ my bardzo chętnie opijemy waszą rocznicę tą następnę i jeszcze następną też, pzecież nasze spoty to nie kółko męskiej adoracji kobiety są jak najbardziej mile widziane. A tak na marginesie to chopaki za Szczecina wybierają się na tuning show w Czechach może my też sprubujemy?
Anonymous - 22-02-2006, 14:18
czyli rozumiem każdy pierwszy weekend miesiąca w bacówce?
Potek - 22-02-2006, 14:49
W bacówce to juz chyba nie. Kuchnie maja tam czynną do 21.00 Na ostatnim spotkaniu była mowa o Pabianicach. Leppe wie w tej kwestji dużo więcej bo to on obgadywał knajpę w Pabianicach.
Anonymous - 22-02-2006, 15:52
Matejko nawet wiem kiedy dołączysz
jeśli poprzedni spot był w Łodzi, ten będzie w Pabianicach,
następny pewnie w Łasku... a następny to już tylko w .... Kalish4nii
Young - chcesz może pojeździć fajną cari z ciekłorolkrwstalicznym wyświetlaczem?
bo kolega mi mówił, że ma akurat jedną, to moglibyśmy ją przetestować
co prawda srebrna, więc pewnie nie za szybka, ale ma w baku trochę wachy do wyjeżdzenia
Piwkotom bieri żonę do Pabianic ... to również drugą rocznicę ślubu i pewnie wszystkie następne będziesz miał już z bańki
Anonymous - 22-02-2006, 18:25
CichyTom napisał/a: | Young - chcesz może pojeździć fajną cari z ciekłorolkrwstalicznym wyświetlaczem?
bo kolega mi mówił, że ma akurat jedną, to moglibyśmy ją przetestować
co prawda srebrna, więc pewnie nie za szybka, ale ma w baku trochę wachy do wyjeżdzenia |
Ha ha ha ha..... ale sie uśmniałem
ale tak na marginesie to kilka spraw:
Znaczy się rozumiem, że się widzimy 4 marca? sobota. i jadymy do Pabianic?
Tylko jak opijemy Cari jak trzeba będzie powozić spowrotem? :PTo może Cari opijemy w piątek wieczorkiem późniejszym? mam nadzieje ze zdążę dojechać i odebrac
Ja na pewno jak tylko odbiore to się pojawię u Younga, żeby postawić obie siostrzyczki obok siebie i je zapoznamy ze sobą - no cóż - tolerancja idzie coraz dalej i dwie siostrzyczki mają dwóch tatusiów........ Trzeba bedzie jednak zrobić kursa do siedziby Mitsu w Holandii zeby zalegalizować rodzinke
Inna sprawa to nasze spotkanka - Zapuściłem temat na warszawskich podtematach ze mamy fajną ekipę i sie spotykamy co miesiąc (bo to przeca prawda ze mamy super ekipę) i już niektórzy wyrażają chęć wpadnięcia (chodzi oczywiście o spociki)
Zatem być może jeszcze kogoś uda się namówić na odwiedziny - w końcu nie jest to strasznie daleko - mozemy którąś sobote zrobić grillka, spocik tak od południa to moze chlopaki by wpadli? Jak będzie ciut cieplej to trzeba cuś pomyśleć...
|
|
|