To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Lancer CK0 - cos z elektrycznoscia w lancerku brak zegarka radia...

Anonymous - 07-11-2007, 11:45
Temat postu: cos z elektrycznoscia w lancerku brak zegarka radia...
Witam, nie wiem co sie stalo czy to bezpieczniki czy jakis glowny bezpiecznik?? Mialem i nagle nie mam oswietlenia lampki wnetrza, licznik dzienny kilometrow sie kasuje za kazdym wyjeciem kluczyka, nie mam wyswietlonych cyferek godziny na zegarku chociaz samo podswietlenie jest, no i nie mam radia a co za tym idzie alarmu bo sie wpialem w te przewody z radia, centralny dziala ale od strony pasazera i nie dziala zamykanie otwieranie pipsztykami od wewnatrz na obu drzwiach. Co to moze byc czy ktos sie z tym spotkal? Czy to tylko bezpiecznik/bezpieczniki czy cos wiecej?
Dzieki za pomoc.
pzdr!

Anonymous - 07-11-2007, 12:17

miałem to samo wywaliło mi bezpieczniki (chyba 4 jak majstrowałem przy gnieździe zapalniczki) wymien bezpieczniki (paczka to chyba 6 lub 9 złotych) i wszystko bedzie OK
Anonymous - 07-11-2007, 14:28

furman88 napisał/a:
miałem to samo wywaliło mi bezpieczniki (chyba 4 jak majstrowałem przy gnieździe zapalniczki) wymien bezpieczniki (paczka to chyba 6 lub 9 złotych) i wszystko bedzie OK

no wlasnie juz zdzialane :) poszedl jeden bezpiecznik w skrzynce pod maska ten od poswietlenia kabiny polaczony tym zoltym lacznikiem z biezpiecznikiem od klaksonu
8) :mrgreen: