[XX-92]Lancer C6x i starsze - www o ... Lancer 88-92
Anonymous - 12-11-2007, 15:43 Temat postu: www o ... Lancer 88-92 ostatnio zamieścilem link do mojej strony www.mitsubishi.friko.pl i dostałem kilka negatywnych odpowiedzi dlatego postanowiłem usunąć stronę i zamieści na serwerze na którym niema reklam www.mitsubishi.ovh.org bardzo chetnie bede promował na tej stronie forum www.MitsuManiaki.com jezeli administratorzy niebedą mieli nic przeciwko. Jest to moja pierwsza strona, nie tworze jej po to aby czerpać z niej korzyści, ucze się robic strony i przyokazji chce pomóc i niechodzi o to ze czekam az ktos mi cos poda na tacy cos co pozniej umieszcze na stronie, jak wspomnialem na poczatku dopiero zaczynam i bede regularnie uaktualniał moja stronę www.mitsubishi.ovh.org. Bardzo mi zależy na zdjęciach bo mało ich na necie.
jeżeli cos komuś sie niepodoba na mojej stronie proszę pisać zmienie i usune wszystko co nie bedzie moim własnoręcznym dziełem.
Pozdrawiam to wszystko dla naszego Miśka www.mitsubishi.ovh.org
akbi - 12-11-2007, 15:54
powinieneś zmienić adres strony, który masz zapisany na Głównej stronie u góry po prawej
Krzyzak - 12-11-2007, 17:53 Temat postu: Re: www o ... Lancer 88-92
mario11lsd napisał/a: | jeżeli cos komuś sie niepodoba na mojej stronie proszę pisać |
tylko nie traktuj tego jako atak
na stronie Start jest posiadaczą - powinno być posiadaczom
proponuje przed publikacja strony zrobic test antybledowy (sa przeciez darmowe slowniki)
tomusn - 12-11-2007, 23:07
myślę, że powinieneś stworzyć księgę gości
na (chyba dwóch) niektórych zdjęciach zapodział się Galant - ten niebieski na górze i czerwony poniżej
TommiCrazy - 12-11-2007, 23:15
kazde eyjscie w zakladke stronynabija ci licznik odwiedzin, oraz w galerii lancoerow masz tez kilka galantow plus coltow, niewiem czy to niedopatrzenie czy to celowo.
Anonymous - 16-11-2007, 16:36
Mógłbyś zamieścić więcej fotek tuningowanych lancerków, osobiście bardzo chętnie oglądam takie foty .
|
|
|