To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Tuning - Jak zrobić sobie chlapacze

Krzyzak - 24-02-2006, 09:50
Temat postu: Jak zrobić sobie chlapacze
Idę dziś do pracy i widzę stuningowane Subaru. A oto fotostory - jak sobie samemu zrobić chlapacze z kawałków plastiku - do tego pamarańczowego. Na żywo wyglądało 100x lepiej - szczególnie, że fotki komórką robione.

oś przednia

oś tylna

Matejko - 24-02-2006, 10:05

oj Darku zapomniales dodac uzytkownika do nazwy zdjec a przyjazny admin je wypie.... wyrzucil poprostu :)
Hubeeert - 24-02-2006, 10:15

admin przyjazny czy nie nie ma mozliwośc wyrzucac czegokolwiek z sewera ze zdjęciami.
Raczej chodzi o konflikt - forum nie rozpoznaje polskich znaków.

Krzyzak - 24-02-2006, 10:22

Nie widzicie fotek??? bo nie kapuję - fakt, że miały "ę" z nazwie, ale serwer przyjął - sam to z zaciekawieniem sprawdziłem, bo też miałem obiekcje co do pl ogonków.
Chooper - 24-02-2006, 11:04

ja tam widzę :) i w mojej okolicy widuję nieraz Pługa 206 robionego na WRC własnie z takimi plastikowymi (czerwonymi) chlapaczami...całkiem to fajnie gościowi wyszło :)
Hubeeert - 24-02-2006, 11:37

Nie widzę - wyślij mi na mail to wstawię.
Krzyzak - 24-02-2006, 12:19

Chooper - ja ze śmiechu pękałem widząc to auto - te 'chlapacze' są prostokątkne, zupełnie niedopasowane i z pomarańczowego plastiku. Normalnie śmiech po uszy.
Chooper - 24-02-2006, 12:32

aaaa, to w tym Pługu całkiem ładnie to wyglądąło...a tu to wiem :D , szkoda, że boazerii nie podkleił, napisałem, tylko, że mozna tanim kosztem też uzyskać coś fajnegom, bo tu to hmmmmm..no comment :D
Anonymous - 24-02-2006, 15:00

a w okolicach Łodzi - od strony Sieradza grasuje granatowe daewoo espero bez firmowych znaczków, za to ze złotymi felgami i znaczkami subaru na tylnej klapie i na masce :lol:
Matejko - 24-02-2006, 15:45

Hubeeert napisał/a:
admin przyjazny czy nie nie ma mozliwośc wyrzucac czegokolwiek z sewera ze zdjęciami.

to o co w takim razie chodzi z tym zeby do nazw zdjec dodawac nazwe uzytkownika?

Hubeeert - 24-02-2006, 15:47

to była prośba do wszystkich ponieważ zachodzi obawa że ktos mógłby wykorzystać nasz serwer dla wgrywania i podlinkowywania sobie zdjęć na inne strony.
Anonymous - 19-04-2006, 17:26

CichyTom napisał/a:
a w okolicach Łodzi - od strony Sieradza grasuje granatowe daewoo espero bez firmowych znaczków, za to ze złotymi felgami i znaczkami subaru na tylnej klapie i na masce :lol:

W Giżycku mamy podróbkę Ferrari, nie wiem którego modelu, bo oryginalnie jest to Fiat Barcetta z naklejkami Ferrari na masce i klapie bagażnika, za to ma ładny czerwony kolor.

xjacobs - 16-10-2009, 16:09

maxic napisał/a:
CichyTom napisał/a:

W Giżycku mamy podróbkę Ferrari, nie wiem którego modelu, bo oryginalnie jest to Fiat Barcetta z naklejkami Ferrari na masce i klapie bagażnika, za to ma ładny czerwony kolor.
poprawka, jest to fiat coupe ;)
rosomak1983 - 17-10-2009, 19:12

Na allegro zas widzialem mx-3 z emblematami ferri wszedzie :lol: :lol: :lol: