To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Lancer CB0 - nie wiem czy to akumulator czy coś sie spaliło

vibe - 18-11-2007, 16:49
Temat postu: nie wiem czy to akumulator czy coś sie spaliło
odpaliłem ale centralny nie działa i gaśnie podsófitówka nawet jak mam otwarte dzwi czy to wina słabego akumulatora ?
Anonymous - 18-11-2007, 18:08

bezpiecznik :?: :?: :?:
qpal - 18-11-2007, 18:10

Na słabym akumulatorze to chyba byś nie odpalił, :roll: co! No a jak się ma zwarcie gdzieś w instalacji, to zazwyczaj zaczyna się poszukiwania od bezpieczników, potem forum, szukajka, a po wyczerpaniu możliwości dopiero zadaje się pytanie. Trochę samodzielności i zaangażowania, to nic nie kosztuje, tym bardziej nie boli. Jak sobie wyobrażasz mnie? Czy ja jakiś cudotwórca jestem i na odległość zdiagnozuje usterkę? Oświetlenie i centralny wiszą na innych bezpiecznikach, nr 2 i 8, w kabinie! A może to jest słaba masa? Wtedy i silnik dziwnie chodzi, i wskaźniki słabo świecą, ale najpierw BEZPIECZNIKI.
vibe - 18-11-2007, 18:17
Temat postu: dobra buraku dzieki za mądre uwagi
dobra (...) dzięki za (...) uwagi (...)
Anonymous - 18-11-2007, 18:20

qpal to jest forum i ludzie szukają pomocy- jak Ci sie nie chce pisać albo jak masz zły dzień to lepiej nic nie pisz :!: :!: :!: :!: :!:

Vibe jak napisałem wcześniej sprawdź bezpieczniki

Hubeeert - 18-11-2007, 19:43

vibe, to jest ostrzeżenie przed ostrzeżeniem.

qpal, niestety zgodnie z Zasadami Forum -> http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=15923
Kod:
8. Zawsze pamiętaj, że
8.1. Forum jest przyjazne dla użytownika czyli nie bądź nieuprzejmy dla innych
8.2. Nie ma przymusu pisania na forum. Jeżeli coś Cię drażni nie musisz odpowiadać. Jeżeli pytanie było zadane 1000 razy a nie chce Ci się napisać odpowiedzi 1001 raz - nie pisz - "użyj funkcji Szukaj". Albo podaj konkretny link z odpowiedzią, albo weź na wstrzymanie.