Forum ogólne - Testowy Lancer na lawecie w B-stoku
Anonymous - 26-11-2007, 15:17 Temat postu: Testowy Lancer na lawecie w B-stoku Dzis mijalem sie z laweta na ktorej do salonu w B-stoku zmierzal czarny Lancer z nalepkami: Twoja jazda testowa.
Mam nadzieje ze Jacek nie bedzie mial mi za zle ze to pisze i bede mogl sie przejechac tym Lancerkiem, bo jestem bardzo ciekaw tego auta.
Anonymous - 26-11-2007, 17:35
Na drodze prezentuje się bardzo groźnie Tył troszkę gorzej niż przód ale i tak auto piękne.
Anonymous - 26-11-2007, 18:04
narazie wygladal groznie na lawecie
Anonymous - 26-11-2007, 19:21
Ale jest piękny nawet jak stoi a jestem bardzo ciekawy jak będzie wyglądał w lusterku wstecznym jak się będzie do ciebie zbliżał
JCH - 26-11-2007, 22:21
Cytat: | Dzis mijalem sie z laweta na ktorej do salonu w B-stoku zmierzal czarny Lancer z nalepkami: Twoja jazda testowa. | Może paliwa mu zabrakło, MMC mało paliwa leje jak auta wstawia do saloonów
Robson86 - 26-11-2007, 22:24
Juz wszedzie te Lancerki dojechaly tylko nie do mnie
Pozdroo
akbi - 26-11-2007, 22:40
Do Gdanska tez dojechal czerwony testowy nowy Lancer
Wszedlem do salonu i sobie tam wsiadlem do kolejnej sztuki iiii .....
zalamalem sie
Tak bardzo jak jest niesamowicie przepiekny z przodu tak samo niesamowicie przecietny jest w srodku
Wiem, ze to kwestia gustu, ale mi sie nie podoba srodek
Anonymous - 26-11-2007, 22:44
JCH napisał/a: | Może paliwa mu zabrakło, MMC mało paliwa leje jak auta wstawia do saloonów |
kazda marka leje potrzebne min, a to bylo auto testowe wiec Jacek pewnie zaleje full bak
[ Dodano: 26-11-2007, 22:52 ]
a zobaczcie reklame lancera o ktorej pisalem w innym temacie, zwrocice uwage na koncowke tej reklamy tj.
STARTING AT 13,990$
as shown 21,990$
tam to jest piekne zycie przy obecnej cenie za dolara
http://www.youtube.com/wa...feature=related
TNT - 27-11-2007, 18:50
A ja bylem dzis w salonie u Jackiegi i jeszcze jeden taki tam był niejaki Hubeeeeeeert (Długi). Lancerek jest sliczny widziałem czarnego z ciemnym wnętrzem jak równiez takiego złotawego z jaśniutka tapicerką (BOSKI). Autko naprawde ładne i nawet wnętrze mi się podoba. Wkońcu mitsu zaczeło produkować ładnego LANCERKA. Pojeździłem zamiast Lancerem, Impreza i jako pasażer takim Coltem w USspec czyli Mirage.
|
|
|