To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Tuning - Lakiernik - okolice Wawy

Anonymous - 02-03-2006, 15:16
Temat postu: Lakiernik - okolice Wawy
Siemanko!

Czy znacie moze jakiegos dobrego i w miare taniego lakiernika w okolicach Warszawy? Dokladnie chodzi o pomalowanie calego samochodu i wyrownanie kilku wgniecen, oraz zaspawanie dziury na zamek w tylnej klapie...

Hubeeert - 02-03-2006, 15:41

Albo tani albo dobry :wink:

Mój jest niezły - Kofiemu też robił samochód a własciwie 2. A moich juz nie policzę :lol:

Anonymous - 02-03-2006, 15:48

Oo, to jakies namiary bym poprosil. Orientujesz sie moze ile moze kosztowac pomalowanie Colcika na czarny kolor?
Hubeeert - 02-03-2006, 15:52

Namiary:
Zbigniew Pernej
ul. Mirtowa 1c
Warszawa Anin (Sadul)
tel 0 501 644 122

Malowanie/zmiana koloru jest bardziej skomplikowana bo na to co masz trzeba położyć podkład pod nowy kolor i dopiero lakier czarny.
Co do cen - gadaj z nim. Sporo zależy na jaki lakier sie zdecydujesz ale na byle "gów***" to on Ci tego nie zrobi.

Anonymous - 27-03-2006, 08:55

Radykalna zmiana koloru auta jest OK pod warunkiem, że pogodzisz się z tym że w komorze silnika pozostanie stary czerwony kolor.

Moge polecić dobrego lakiernika, ale musiałbyś odbyć wycieczkę do Karpacza - lakierowałem u niego swojego śmigacza i jestem więcej niż zadowolony.

Lakierowanie DOBRZE całego auta DOBRYMI lakierami (podkład, lakier, klar, etc.) to koszt ~3000zł.

Hubeeert - 27-03-2006, 09:59

slo_mo napisał/a:
Radykalna zmiana koloru auta jest OK pod warunkiem, że pogodzisz się z tym że w komorze silnika pozostanie stary czerwony kolor

Niekoniecznie - można polakierowac wszystko ale..... to drożej kosztuje....

Anonymous - 27-03-2006, 21:06

Hubeeert napisał/a:
slo_mo napisał/a:
Radykalna zmiana koloru auta jest OK pod warunkiem, że pogodzisz się z tym że w komorze silnika pozostanie stary czerwony kolor

Niekoniecznie - można polakierowac wszystko ale..... to drożej kosztuje....

...i "trochę" dłużej trwa :mrgreen:

Anonymous - 19-11-2006, 21:32

Mam dobrego lakiernika we włochach, czy tani? nie wiem, ale widziałem pomalowane przez niego polo - ideał. Mają kabinę bezpyłową jak chcesz to dzwoń i się dowiedz 022 666-33-22 "ROBCAR"