Łódzkie - Byłem w miescie Łodzi
Hubeeert - 03-03-2006, 22:31 Temat postu: Byłem w miescie Łodzi Uć jest zajefajna - te dwa pedały w Octavii z videoradarem 130 km/h po Alei Włókniarzy slalomem (gigant w ydaniu Alberto Tomby to przy tych dwóch pajacach pikuś) Nie udało się Wam - to znaczy Was wyczułem i z tego miejsca pozdrawiam Was Pajace wyprostowanym środkowym palcem
Dziekuję youngowi i Leppe za zajęcie się mną gdy naprawdę miałem już dość czekania aż Kolega przyjedzie z Płocka (2 godziny spóźnienia)
Chooper - next time będe miał juz tel do Ciebie i tez zadzwonię
Chooper - 03-03-2006, 22:42
Hubeeert napisał/a: | Uć jest zajefajna - te dwa pedały w Octavii z videoradarem |
a to takie fajne chylpaki...za daleka tylko im granat do środka wrzucić
Anonymous - 04-03-2006, 14:37 Temat postu: Re: Byłem w miescie Łodzi
Hubeeert napisał/a: | Nie udało się Wam - to znaczy Was wyczułem i z tego miejsca pozdrawiam Was Pajace wyprostowanym środkowym palcem
|
z sfilmowali Cię czy nie? bo rozumiem że napewno Cię nie dogonili a wiesz fotke mogą wysłać...
Hubeeert - 04-03-2006, 16:40
Nie sfilmowali bo jechałem za nimi a jak chcieli mnie wypuścic do przodu to w tym momencie zapaliło mi się w tzw mózgu czerwone światełko i wyhamowałem do przepisowej . Zrezsta nie paowało mi 2 faciów nie w w ieku lat 18 cotak szaleja i ciekaw byłem co za jedni.
Anonymous - 05-03-2006, 10:59
Heheheh
Hubeert - to do mnie mam nadzieję next time też zadzwonisz
a co do Octavii - hmmmm - mi niestety to światełko coś sie przepaliło chyba
Ale teraz moją nowiusieńką i zajefajną Cari to nawet nie dojrzą moich numerów - no chyba, ze w końcu założę tablice ;P
Anonymous - 05-03-2006, 11:32
Na następny raz jak będziesz jechał do Łodzi to daj znać a powitamy cie Hubert chlebem i solą
Krzyzak - 05-03-2006, 22:26
Dzięki za pozdrowienia Hubert - akurat byłeś u Japaneze, jak do niego dzwoniłem
Hubeeert - 05-03-2006, 22:28
Wiem i Serdecznie Pozdrawiam Marka - dzięki Stary za kawę i bardzo miłą rozmowę.
Anonymous - 06-03-2006, 11:08
Hubeeert napisał/a: | Wiem i Serdecznie Pozdrawiam Marka - dzięki Stary za kawę i bardzo miłą rozmowę. |
Proszę bardzo, zaproszenie otwarte cały czas.
A tak w ogóle to drzwi są otwarte dla wszystkich - Zapraszam
Anonymous - 06-03-2006, 12:06
A mnie kawki nie zrobiłeś
Następnym razem Cie zmolestuje także o kawkię
Krzyzak - 06-03-2006, 12:47
Ja tu chciałem podziękować Łodziakowi - Piwkotomowi, za podwózkę pewnych gratów z Wawy do Gdańska, do mnie. Pozdrowienia Tomek.
young - 07-03-2006, 09:27
Nooo, było miło zobaczyć "wielkiego" brata w naszych skromnych progach, byle częściej !!!!!!!!!!
Aha jeszcze jedno, jak się ociepli, robimy spotkanie Łódź, Piotrków i Warszawa !!!!!!!!!!
Proponuję w Borkach...
Anonymous - 07-03-2006, 09:40
a Ja proponuję nie tylko Łódź Piotrków i Wawa tylko wszyscy co będą mieli chęć i trochę wachy żeby wpaść
ale faktycznie trzeba poczekać na ocieplenie klimatu...
young - 07-03-2006, 09:51
DominoS napisał/a: | a Ja proponuję nie tylko Łódź Piotrków i Wawa tylko wszyscy co będą mieli chęć i trochę wachy żeby wpaść
ale faktycznie trzeba poczekać na ocieplenie klimatu... |
Masz rację !!
Pomyślałem tylko o odległości, ale właściwie niech przybywa kto chce
Obgadamy temat na spotkanku w sobotę
piwkotom - 13-03-2006, 21:04
Krzyzak napisał/a: | Ja tu chciałem podziękować Łodziakowi - Piwkotomowi, za podwózkę pewnych gratów z Wawy do Gdańska, do mnie. Pozdrowienia Tomek. |
niezamaco, 5zl
Hubi oczywiscie wybral sobie taki termin zeby mnie nie bylo , zreszta chlopaki spota tez sobie zrobili jak mnie nie bylo
buuuuu...... niech mnie ktos przytuli!!
P.S. Hubi.... 130km/h po Al. Wlokniarzy pomijam jej nadzwyczajna dziurawosc ale w terenie zabudowanym? 130? Ty? a na mnie krzyczysz? a ja w zabudowanym jak bozia kazala. PKP (Pieknie, K**a, Pieknie)
|
|
|