To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Byłem w miescie Łodzi

Hubeeert - 03-03-2006, 22:31
Temat postu: Byłem w miescie Łodzi
Uć jest zajefajna - te dwa pedały w Octavii z videoradarem :D 130 km/h po Alei Włókniarzy slalomem (gigant w ydaniu Alberto Tomby to przy tych dwóch pajacach pikuś) :mrgreen: Nie udało się Wam - to znaczy Was wyczułem i z tego miejsca pozdrawiam Was Pajace wyprostowanym środkowym palcem :mrgreen:

Dziekuję youngowi i Leppe za zajęcie się mną gdy naprawdę miałem już dość czekania aż Kolega przyjedzie z Płocka (2 godziny spóźnienia)

Chooper - next time będe miał juz tel do Ciebie i tez zadzwonię :wink:

Chooper - 03-03-2006, 22:42

Hubeeert napisał/a:
Uć jest zajefajna - te dwa pedały w Octavii z videoradarem

a to takie fajne chylpaki...za daleka :D :mrgreen: tylko im granat do środka wrzucić :D

Anonymous - 04-03-2006, 14:37
Temat postu: Re: Byłem w miescie Łodzi
Hubeeert napisał/a:
Nie udało się Wam - to znaczy Was wyczułem i z tego miejsca pozdrawiam Was Pajace wyprostowanym środkowym palcem :mrgreen:

z sfilmowali Cię czy nie? bo rozumiem że napewno Cię nie dogonili :D a wiesz fotke mogą wysłać...

Hubeeert - 04-03-2006, 16:40

Nie sfilmowali bo jechałem za nimi a jak chcieli mnie wypuścic do przodu to w tym momencie zapaliło mi się w tzw mózgu czerwone światełko i wyhamowałem do przepisowej :D . Zrezsta nie paowało mi 2 faciów nie w w ieku lat 18 cotak szaleja i ciekaw byłem co za jedni.
Anonymous - 05-03-2006, 10:59

Heheheh
Hubeert - to do mnie mam nadzieję next time też zadzwonisz :)
a co do Octavii - hmmmm - mi niestety to światełko coś sie przepaliło chyba :)
Ale teraz moją nowiusieńką i zajefajną Cari to nawet nie dojrzą moich numerów - no chyba, ze w końcu założę tablice ;P

Anonymous - 05-03-2006, 11:32

Na następny raz jak będziesz jechał do Łodzi to daj znać a powitamy cie Hubert chlebem i solą :D
Krzyzak - 05-03-2006, 22:26

Dzięki za pozdrowienia Hubert - akurat byłeś u Japaneze, jak do niego dzwoniłem :)
Hubeeert - 05-03-2006, 22:28

Wiem i Serdecznie Pozdrawiam Marka - dzięki Stary za kawę i bardzo miłą rozmowę.
Anonymous - 06-03-2006, 11:08

Hubeeert napisał/a:
Wiem i Serdecznie Pozdrawiam Marka - dzięki Stary za kawę i bardzo miłą rozmowę.

Proszę bardzo, zaproszenie otwarte cały czas.
A tak w ogóle to drzwi są otwarte dla wszystkich - Zapraszam :mrgreen:

Anonymous - 06-03-2006, 12:06

A mnie kawki nie zrobiłeś :(
Następnym razem Cie zmolestuje także o kawkię :P

Krzyzak - 06-03-2006, 12:47

Ja tu chciałem podziękować Łodziakowi - Piwkotomowi, za podwózkę pewnych gratów z Wawy do Gdańska, do mnie. Pozdrowienia Tomek.
young - 07-03-2006, 09:27

Nooo, było miło zobaczyć "wielkiego" brata w naszych skromnych progach, byle częściej !!!!!!!!!!
Aha jeszcze jedno, jak się ociepli, robimy spotkanie Łódź, Piotrków i Warszawa !!!!!!!!!!

Proponuję w Borkach...

Anonymous - 07-03-2006, 09:40

a Ja proponuję nie tylko Łódź Piotrków i Wawa tylko wszyscy co będą mieli chęć i trochę wachy żeby wpaść :)
ale faktycznie trzeba poczekać na ocieplenie klimatu... :)

young - 07-03-2006, 09:51

DominoS napisał/a:
a Ja proponuję nie tylko Łódź Piotrków i Wawa tylko wszyscy co będą mieli chęć i trochę wachy żeby wpaść :)
ale faktycznie trzeba poczekać na ocieplenie klimatu... :)

Masz rację !!

Pomyślałem tylko o odległości, ale właściwie niech przybywa kto chce :D

Obgadamy temat na spotkanku w sobotę :D

piwkotom - 13-03-2006, 21:04

Krzyzak napisał/a:
Ja tu chciałem podziękować Łodziakowi - Piwkotomowi, za podwózkę pewnych gratów z Wawy do Gdańska, do mnie. Pozdrowienia Tomek.

niezamaco, 5zl ;) :twisted:

Hubi oczywiscie wybral sobie taki termin zeby mnie nie bylo ;) , zreszta chlopaki spota tez sobie zrobili jak mnie nie bylo :(
buuuuu...... niech mnie ktos przytuli!! :cry:
:P

P.S. Hubi.... 130km/h po Al. Wlokniarzy :?: :!: pomijam jej nadzwyczajna dziurawosc ;) ale w terenie zabudowanym? 130? Ty? a na mnie krzyczysz? :shock: a ja w zabudowanym jak bozia kazala. PKP (Pieknie, K**a, Pieknie) ;)