Chcę Kupić 3000GT/GTO - OTOMOTO - 1998 VR4 USA - małe ostrzeżenie
Mikebravo - 09-12-2007, 09:42 Temat postu: OTOMOTO - 1998 VR4 USA - małe ostrzeżenie Autko z ogłoszenia :
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3965460
nie jest autem bezwypadkowym!!
Jest co prawda zadbane, ale miało porządny strzał w bok kierowcy
(sprawdzone w USA - sam sie do tego auta przymierzałem).
No i autko jest w Stanch, a nie jak w ogłoszeniu - w Polsce.
Wisiało na Ebay ponad miesiąc.
Anonymous - 09-12-2007, 14:43
Widizialem je tez na ebay i powiem ci szczerze ze sam mialem jechac je obejzec z ciekawosci poniewaz rejestracje ma z PA a ja niedaleko mieszkam. To fakt ,na zdjeciach wyglada na naprawde zadbane ,nawet skory w stanie b.dobrym ale z drugiej strony patrzac to ile vr4 w polce nie bylo bitych?? Moze gosciu juz go kupil i rzeczywiscie jest w polsce??
Hubeeert - 09-12-2007, 14:49
KIMBEX to firma znana z przekrętów a samochody choćby w poprzednim wcieleniu przypominały precle wokół latarni zawsze są bezwypadkowe.
Proponuje przeszukanie www.streetracing.pl
Anonymous - 09-12-2007, 15:05
Chciałem napisać do Otomoto ze piszą bzdury i oszukują ludzi ale sobie darowałem.
witek.w-wa - 09-12-2007, 16:05
Hubeeert napisał/a: | KIMBEX to firma znana z przekrętów a samochody choćby w poprzednim wcieleniu przypominały precle wokół latarni zawsze są bezwypadkowel |
popieram Hubeeerta w 100%
No i w Polsce sie przyjelo ze auto czy ma 3 czy 15 lat nigdy nie ma wiecej niz 100tys km
Ja kiedys sam najezdzilem sie po kraju ogladajac 3gt w super stanie....szkoda slow.
Dlatego kupilem w niemczech od dealera Mitsubishi. niestety cena na warunki polskie astronomiczna , ale nic to....
Anonymous - 09-12-2007, 16:17
Cytat: | Dlatego kupilem w niemczech od dealera Mitsubishi. niestety cena na warunki polskie astronomiczna , ale nie to.... |
No ale Twoje autko jest cukierkiem jeżdżącym po Polskich drogach ;]
Mikebravo - 09-12-2007, 16:31
Samochód napewno jeszcze nie jest w Polsce, bo gdzieś tydzień temu sprawdzano go dokładnie dla mnie w Stanach.
Z Ebay zniknął jakieś 2 dni temu.
Nie ma co chyba winić tu serwis Otomoto, bo to oglaszający wyraźnie tu blefuje.
Co do firmy Kimbex - gość handluje dość ciekawymi autami - przewinęło się przez niego np. ze 30 samochodów
Toyota Supra - swego czasu jedną u niego oglądałem (nie mylić z kupiłem).
Nie wiem czy robi przekręty, bo wiecej z nim nie miałem styczności.
Anonymous - 09-12-2007, 16:46
Auto zostało ponownie wystawione na ebay. I jest nadal do sprzedania.
A chciałem napisać do OtoMoto ze ta firma pisze bzdury Zle to ująłem mój błąd.
Anonymous - 09-12-2007, 22:29
Nie wiem czy to jest mozliwe ale w takich przypadkach nalezalo by sie ...... na strone i podopisywac cos od siebie
Hubeeert - 09-12-2007, 22:45
vr4, na forum zakazana jest działalność niezgodna z prawem
witek.w-wa - 09-12-2007, 23:26
dokladnie " VR4 " PIERWSZE Ostrzezenie
portal jest tylko portalem i nie ma wplywu na intencje sprzedajacych...
a przez odpowiednia dyskusje mozna wszystko wyjasnic...:)
nie ma przeciez obowiazku kupowania
Anonymous - 03-03-2008, 00:00
planuje kupić VR4 98 r w pazdzierniku z USA jaką firme proponujecie? bo tego jest multum oczekuje sprawdzonych firm
Anonymous - 03-03-2008, 00:32
Omin pośredników bo sie przepłacisz
Mikebravo - 03-03-2008, 05:56
Zgadzam sie z poprzednikiem odnośnie pośredników - naciągają kupujących na kaske jak i gdzie tylko sie da.
Wiem o tym z własnego doświadczenia bo właśnie sprowadziłem VR4 '99 z USA poprzez jedną z takich firm.
Z drugiej strony samemu to załatwić też nie lekko, bo trzebaby sie tam wybrać lub znaleźć kogoś życzliwego (co raczej jest nierealne).
To jest temat rzeka także podejrzewam że wielu mogłoby sie wypowiedzieć.
Seba - a jak rozważasz zakup 'powypadkowego' to jedź zobacz tego co wystawia Kimbex - powinno już chyba być w kraju - a i ostatnio zeszli z ceną,
która jednak wciąż jest za wysoka, wiedząc ile zapłacili za to auto.
Anonymous - 03-03-2008, 13:06
No to Mikebravo gratuluje zakupu mam nadzieje ze wrzucisz fotki i sie pochwalisz
Pozdrawiam.
|
|
|