To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - Krosno - sprawdzenie autka !!

gulgulq - 12-12-2007, 08:30
Temat postu: Krosno - sprawdzenie autka !!
MISIE, jak wam wiadomow szukam furki nowej ;) ,
moze ktos mialby czas z Krosna i zoabczył tą furkę:

http://otomoto.pl/mitsubi...a-C3881210.html

głownie przebieg, stan auta, wypadkowość itp historie

Monia - 12-12-2007, 18:18

gulgulq, Ty sie decyduj szybko bo ja mam ochotę na taki brrruummm :) na foto wygląda naprawdę na wychuchane autko :)
kielurkk - 12-12-2007, 19:21

gulgulq, przerzucasz sie na diesla? A co to za silnik tam jest mitsu 2,0 czy sie pomylili i ten reno 1,9? A nawiasem pisząc piękny GAL przynajmniej ze zdjęć.
Anonymous - 12-12-2007, 19:37

ładne to

[ Dodano: 12-12-2007, 19:38 ]
jak kupisz chętnie się przejade :P

saphire - 12-12-2007, 19:50

Znajomy ma takiego tyle że kombi EA8W - szaleć tym się nie da bo ma tylko 90 koników ale w trasie całkiem sprawnie jedzie no i pamiętaj że skrzynia jest problematyczna - znajomy wymieniał w niej graty i zapchał tryby z benzyniaka - był o tym kiedyś osobny wątek na forum. Niemniej na Twoim miejscu przejechał bym się pooglądać gada/gala bo a nuż widelec w dobrym stanie jest tylko ta cena bardzo nieatrakcyjna bo za tyle to masz spokojnie przyzwoite 2.5V6 - imho poniżej 20tys zł to i owszem ale aż tyle to gość pewnie nie spuści.
gulgulq - 13-12-2007, 07:12

no cacko ładne i sni m sie po nocach :) , koledzy z podforum galanta pisza ze grill nie oryginalny wiec duze prawdopodobienstwo ze punkiety przod był,
no a cena tez mnie wstrzymuje - musialbym sie wypruc calkowicie z kasy a tego niechce robic - wiecie - zycie jeszcze mam ;) :)
ale moze kolo soboty sie uda podjechac..

Student - 13-12-2007, 07:30

Co do przebiegu to trzeba dorzucić ze 120tyś. zobacz na wycieraczke jak zniszczona jest wykładzina w miejscach gdzie jest pięta kierowcy, ponadto strasznie rozciągnięta skóra na siedzeniach, ale wizualnie raczej ok. więc może z dwóch go nie składali.