To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Pabianice 11.03.2006 sobota 18 zero zero

Anonymous - 08-03-2006, 15:00
Temat postu: Pabianice 11.03.2006 sobota 18 zero zero
No to zbieramy się? :lol: i topimy Marzannę?
Anonymous - 08-03-2006, 15:53

ja sem za... - jak zawsze :)
Tylko chiba wezmnę autkio także jak coś to mogię kogoś też zabrac :)
Acha - i gdzie się spotykamy? już na miejscu czy może gdzieś się wcześniej zbierzemy?

young - 08-03-2006, 16:53

Jestem :D
Na trzy godziny :(
Ale jestem :lol:

piwkotom - 08-03-2006, 21:12

dobra Miski, jak pewnie zauwazyliscie dawno nie bylo mnie na forum. Leze obloznie chory w Gdansku i niestety nie bede na spocie :( mam nadzieje ze mi wybaczycie, gdyz w tych oto prostych slowach wyrazam swa skruche i pokornie blagam o wybaczenie. Wierzcie mi, iz sama niemoznosc spotkania z Wami i wypicia przyslowiowego browara jest dla mnie kara okrutna, jednakowoz zycie zmusza mnie do takiego a nie innego stanu. Pozdrowki i next razem stawiam osobna kolejke ekstra no i wypiwam karniaka.
Bawcie sie dobrze a i pamietajcie o przyjacielu w biedzie :(
pzdr ;)

Chooper - 08-03-2006, 22:25

piwkotom napisał/a:
Leze obloznie chory w Gdansk

To c=Ci sie widze rocznica ślubu udała :D , że cie żonka do takiego stanu doprowadziła :D

ja jestem naturalnie :) tylko jeszcze nie mam pomysłu jak się dostaćdo pabianic, bo auta nie che tachać ze sobą...Cichy....Ty chyba ze Zgierza lacisz co nie ? to pewnie bliżej masz przez konstantynów co nie ? :) to może nadrzucisz ze 2 kilometry co nie ? :D

Krzyzak - 09-03-2006, 09:30

piwkotom napisał/a:
Leze obloznie chory w Gdansku

to co??? jechać z odsieczą :D

Anonymous - 09-03-2006, 10:05

piwkotom napisał/a:
Leze obloznie chory w Gdansku i niestety nie bede na spocie

Oj biedaku bedaku. To życzymy Ci serdeńko dużo zdroofka. Stawaj szybko na nogi i przybywaj do nas. Poza tym zawsze mogą Cię tutaj na sygnale dowieźć to zastosujemy odpowiednie medykamenty i kurację :)
a cóż Cie tak zmogło? Ptasia grypa? Bo na ptaki trzeba uważać ;) Pamiętaj, żeby nie brać żadnych ptaszków do ust :)

Anonymous - 09-03-2006, 11:22

i znowu mnie nie bedzie bo mam urodziny koleżanki i mej lubej :D jakbym miał auto to pewnie bym sie pojawił ale jakis ziomek nie umiał cofać i bum i auto stoi u blacharza :( chlip
Anonymous - 09-03-2006, 14:18

Chooper napisał/a:
to może nadrzucisz ze 2 kilometry co nie ?

oj Chooper no jasne że moge nadrzucić
mow tylko gdzie i o której mam byc i jestem :)

Anonymous - 09-03-2006, 14:26

Zatem zbieramy się gdzieś konkretnie najpierw czy już na miejsu o 18?? :)
Anonymous - 09-03-2006, 14:55

to może niech Leppe opisze dokładnie gdzie to jest "na miejscu" :)

ja wole spotkać się od razu "na miejscu", bo jak się spotkamy gdzieś wcześniej to potem będziemy jechac w konwoju, a ja nie lubię jeździć jako ostatni, na początku też nie, a w środku to już zupełnie odpada :lol:

piwkotom napisał/a:
Leze obloznie chory w Gdansku

UWAGA UWAGA
odnotowano w Gdańsku pierwszy przypadek piwnej grypy
Ratuj się kto może !!!!!!!!!!! :lol:

Anonymous - 10-03-2006, 09:50

ok - Leppe - to prośba o dokładne wytłumaczenie trasy
Acha - i kto się chce ze mną zabrać? pewnie young? :)

Leppe - 10-03-2006, 09:56

No to tak knajpka jest w Pabianicach w środku parku a dokładniej to wjazd jest od ulicy 15 Pułku...jedzie sie ulicą Łaska w kierunku na Sieradz pzy wyjeździe z Pabianic mijamy po lewej park i za parkiem skręcamy w lewo w ulicę 15 Pułku Piechoty Wilkówza jakieś 500 metrów skręcamy do parku a oto współżędne geograficzne N51 stopni 39'13.55" E19 stopni 19'11.71. Ja niestety raczej nie będę ponieważ po ostatniej mojej wizycie na nartach skręciłem nogę w kolanie :oops: i ciężko mi się poryszać a moja bryczka wczoraj zaliczyła całkowitą padaczkę :( wydmuchnołem jej uszczelkę z pod głowicy. No chyba, że ktoś tak dobry zabieże mnie w obie strony :roll: to wtedy bardzo chętnie się z wami spotkam. Pa Pa miłej zabawy. Narqa :lol:
young - 10-03-2006, 11:35

Dominos zabiorę się z Tobą (jeśli można) i po drodze zabierzemy Leppego, ok?
Anonymous - 10-03-2006, 12:21

OOOOOKKKKKKKKK
poza tym nie wyobrażam sobie żeby nie było Leppego skoro sam nakręcił knajpkę :)
chyba, że tam jakaś zasadzka i chce się wykręcic ;)
także zabieram younga i leppego