Galant - Ogólne - Galant 2.0 "1982"
Anonymous - 12-03-2006, 23:34 Temat postu: Galant 2.0 "1982" Witam kupilem tego galanta (tak jest w dowodzie) jakis miesiac temu, ale wydaje mi sie ze to nie jest galant. Szukałem w calej sieci i nigdzie nie ma podobnego (przypomina bardziej Sapporo) moze ktos z Was bedzie wiedzial?
Zapraszam do przeglądania zdjec, dodawania opinii i komentarzy.
Dodam ze tak dbal o niego poprzedni wlasciciel, ale niedlugo bedzie wygladal jak nowy
Chooper - 12-03-2006, 23:42
nooo to pierwsza perła "reklamówka" już jest, co nie Firuś ? teraz tylko aby wyglądu nabrał i cukiereczek jak sie patrzy.
P.S. zapraszamy na zloty ekipy łódzko-kaliskiej w Łodzi, Pabianicach, Rossoszycy, Sieradzu, kiedyśtam Kaliszu i gdzieś na strzelnicy ale nie pamiętam gdzie to Leppe mówił..ja miałem tylko KBkAK załatwić
Anonymous - 13-03-2006, 18:19
heh widze ze nikt nie chce sie podjac ustalenia modelu - szkoda.
A co do zlotu
Chooper napisał/a: | P.S. zapraszamy na zloty ekipy łódzko-kaliskiej w Łodzi, Pabianicach, Rossoszycy, Sieradzu, kiedyśtam Kaliszu i gdzieś na strzelnicy ale nie pamiętam gdzie to Leppe mówił..ja miałem tylko KBkAK załatwić | to kiedy najblizszy???
Kofi - 13-03-2006, 18:29
Galant Galant
http://www.mitsubishi-isr...ent.aspx?id=112
Anonymous - 13-03-2006, 20:26
no no wyrazy uznania dla Kofiego! A ja sie tyle naszukalem.
To teraz byle do wiosny i galus bedzie powoli wracał do "fabrycznego" stanu ( o ile znajde oryginalne czesci).
A moze ktos ma, albo wie gdzie znajde czesci do tego klasyka???
Anonymous - 13-03-2006, 21:31
Galant jak sądze A164A <-EDIT
Wedle tego co widzę motor powinien być 2.0 Turbo
P.S.
Coś mnie się wydaje, że chyba nawet w nim grzebałem
Czy ktoś pytał o części
Anonymous - 14-03-2006, 11:40
Witam
japaneze napisał/a: | Galant jak sądze A163A | - tego to nawet nie wiedzialem:)
Dokladnie tak jak mowisz 2.0 turbo+gaz, jak masz jakies czesci to chetnie odkupie.
A jak w nim grzebales to pewnie wiesz o nim to i owo? Wszystkie informacje bardzo mi sie przydadza.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
|
|
|