To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I GEN Techniczne - Kamera cofania w gps

Anonymous - 04-01-2008, 19:53
Temat postu: Kamera cofania w gps
Czy ktoś już ma kamerę cofania w gps jeśli tak to proszę ją opisać [działanie bez zarzutu itd]
kordiank2 - 04-01-2008, 22:10

może zadaj pytanie gdzieś na forum ogólnym, bo chyba podobnie sytuacja wyglądałaby w innych modelach? swoją drogą patent godny uwagi
Anonymous - 05-01-2008, 01:09

To jest taka sama kamera jak w pajero, bardzo fajny sprzecik, pokazuje linie wpasowania sie samochodu.
Anonymous - 07-01-2008, 21:40
Temat postu: Re: Kamera cofania w gps
gege117op.pl napisał/a:
Czy ktoś już ma kamerę cofania w gps jeśli tak to proszę ją opisać [działanie bez zarzutu itd]

no nie wiem czy dobrze rozumiem - nie w oryginalnym panelu tylko w dołączanej nawigacji ??
Jeśli tak to własnie sie do takiego czegoś przymierzam jak skompletuje to się odezwę narazie .. myślę o navroad 750 to cacko ma wejscie na kamerę cofania i opcje np pip z obrazem z kamery, wejście na zew usb i odtwarza filmy w diVix z napisami :) tylko nie wiem jak z przeprowadzniem kabla i umieszczeniem kamery bo chcę to tak zrobic żeby nie ingerowac w instalację samochodu (gwarancja)...
Chyba że ktos ma jakies inne pomysły i info ??

KowaliK - 07-01-2008, 22:11

Ja mam takie pytanie.. Kupiliśmy Outlandera bez fabrycznego zestawu MMI (taki jest poprawny skrót?). Mamy zwykłe radio na środku konsoli. Jest możliwość wmontowania w to miejsce tego systemu? Oczywiście cała operacja była by przeprowadzona przez salon Mitsubishi..
Anonymous - 07-01-2008, 22:52

Jest mozliwa.
KowaliK - 08-01-2008, 14:25

A mniej więcej jaki może być koszt takiej wymiany? :oops:
Anonymous - 08-01-2008, 17:47

Wymiany samej czy sprzetu i wymiany? Zapytaj sie u dealera u ktorego kupowales samochod :)
qdyb - 23-01-2009, 13:05

koszt samego MMCS to ok 12-15 tys + robocizna ;) w niemczech ok 1000euro+ robocizna

a jesli chodzi o kamere cofania to mam i jest naprawde przydatna wszystko ladnie widac. Jest caly obrys auta na ekranie. od czerwonej kreski czyli obrysu zderzaka jest jakies pol metra

wygodny patent polecam!!