Space Runner Techniczne - MSR-ABS Rysunek lub zdjęcia
Anonymous - 03-02-2008, 23:12 Temat postu: MSR-ABS Rysunek lub zdjęcia Witam Wszystkich MitsuManiaków!!!
Czy ktoś z was ma rysunek(szkic),lub najlepiej fotki ABS-su,ponieważ wydaje mi się
że coś mi brakuje w moim MSR-rze,są jakieś wtyczki zaślepione taśmą izolacyjną (2 szt.)niedawno go kupiłem i miał powykręcane żarówki.Jak wsadziłem nowe.to zaczęły świecić ABS i SRS.Jestem zrozpaczony,ponieważ kupiłem go od kolegi (już nie kolegi),i mu zaufałem,stary cap ze mnie!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrowienia Jurek
Bartek - 04-02-2008, 10:17
Który rok? Do modelu '99 -> mam wszystko albo więcej
Anonymous - 04-02-2008, 12:29 Temat postu: re
Bartek napisał/a: | Który rok? Do modelu '99 -> mam wszystko albo więcej |
Witam
Rok produkcji 1996 1.8 litra+lpg
JJ
Bartek - 04-02-2008, 12:40
Chyba Cię zainteresuje: klik
Anonymous - 17-02-2008, 08:00 Temat postu: linki
Bartek napisał/a: | Chyba Cię zainteresuje: klik |
Witam
Czy są jakieś spolszczenia do linków.które mi przesłałeś.Bo ja w Angielskim jestem kompleta noga!!!!Jeżeli tak to napisz gdzie ich szukać???Z góry dziękuję!!!
Pozdrowienia Jurek
saphire - 17-02-2008, 13:58
Nie licz na jakiekolwiek tłumaczenia - chyba że znajdziesz coś po rusku bo czasem co nieco u nich też daje się trafić.
Anonymous - 24-02-2008, 10:44
Cytat: | Witam
Czy są jakieś spolszczenia do linków.które mi przesłałeś.Bo ja w Angielskim jestem kompleta noga!!!!Jeżeli tak to napisz gdzie ich szukać???Z góry dziękuję!!!
Pozdrowienia Jurek |
Jest program w którym kilka tych schematów jest przetłumaczonych wraz z opisami poszczególnych elementów jest to program "INFO-TECH" można pobrać wersję demo działającą przez 30 dni z pewnymi ograniczeniami (bez możliwiści drukowania itp) niestety nie pamiętam linku do tego programu ale w google znajdziesz.
Pozdrawiam mm767
|
|
|